S.K.N.W.K. JO19-1 maakt pas op de plaats na nederlaag tegen Prinsenland JO19-1

Gisteren ,zaterdag 3 oktober 2020, speelde S.K.N.W.K. JO19-1 in Dinteloord tegen Prinsenland JO19-1. Dit was gelijk een heuse topper (als je daar na twee wedstrijden al over mag spreken uiteraard). Immers beide ploegen wisten hun eerste twee competitieduels winnend af te sluiten. En zelfs het doelsaldo van beide ploegen was gelijk, namelijk 10 voor en 2 tegen. Overigens kwamen beide ploegen elkaar onlangs ook al tegen in het bekertoernooi. Op sportpark ‘Het Springer’ was Prinsenland op 5 september j.l. met 2-3 te sterk voor de blauw/zwarten.

Helaas bleek ook deze keer Prinsenland JO19-1 als overwinnaar uit de strijd te komen. Het was ook nu een ‘close-finish’, maar uiteindelijk eindigde het duel in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. De eretreffer namens S.K.N.W.K. JO19-1 kwam van Thomas Folmer. Trainer/coach Richard Folmer moest uiteindelijk toegeven dat de tegenstander net iets beter was dan de blauw/zwarten. Zodoende nu een 3e plaats voor JO19-1. Het ziet Prinseland JO19-1 en Alliance JO19-1 aan de leiding gaan met beiden 9 punten uit 3 duels.

Zaterdag nieuwe kansen. Dan is H.S.C. ’28 JO19-1G de tegenstander van S.K.N.W.K. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark ‘Het Springer’.

De stand in de 2e klas 24 najaar is op dit moment als volgt: