,,Denk wel dat trainen nog had gekund”

Bron: www.wereldregio.nl

,,We zijn weer terug bij af”, zegt Henk Schouten, trainer van FC De Westhoek’20, nu de voetbalcompetitie weer stil ligt.

,,Nu is het hopen dat iedereen z’n gezond verstand gebruikt en dat we begin december weer de draad kunnen oppakken.” Met de ‘datum’ begin december zegt Schouten niets raars. Hij krijgt daarin bijval van MZC’11-collega Edwin Kriens. ,,Wat gebeurt er over drie weken? We kunnen niet zomaar starten met de competitie. We zullen toch ook een soort voorbereiding moeten hebben”, stelt de Renesser oefenmeester terecht.

,,Helaas, maar wel begrijpelijk reageert Duiveland -coach Rohan de Geus op de gedeeltelijke lockdown. ,,Ik had graag door gevoetbald, ook zonder publiek. Als je bezig, merk je er weinig van. Ik denk wel dat trainen nog gekund had.”

Meer reactie van trainers van Schouwse voetbalclubs vrijdag 23 oktober in de papieren editie van WereldRegio. Hierin ook reacties van anders sportclubs op Schouwen-Duiveland. Zo zegt komt onder meer Forza-trainer Mark van der Paal aan het woord. ,,Eigenlijk kan je het seizoen alweer als verloren beschouwen.”