Tikkie Terug Deel 404 – El Clásico tussen S.K.N.W.K. 3 en 4 (februari 2009)

Logo Tikkie Terug

Morgen, zaterdag 24 oktober 2020, staat ‘hij’ weer gepland. En met ‘hij’ bedoelen we de enige echte El Clásico tussen FC Barcelona en Real Madrid. Zonder het amateurvoetbal een mooie gelegenheid om morgen voor de buis te gaan zitten om dit duel te aanschouwen.

Tot een aantal seizoenen geleden hadden we ook onze eigen ‘El Clásico’. Zo werd namelijk gekscherend de confrontatie genoemd tussen S.K.N.W.K. 3 en 4 die in die periode vaak in dezelfde competitie waren ingedeeld en elkaar dus dan twee keer per seizoen troffen op sportpark ‘Het Springer’.

Een mooie gelegenheid om in deze Tikkie Terug (deel 404) terug te kijken op zo’n editie tussen S.K.N.W.K. 3 en 4. Op zaterdag 21 februari 2009 speelden beide teams een oefenduel tegen elkaar. Op de website stond het volgende geschreven én uiteraard kwamen we ook nog wat foto’s tegen in ons foto-archief.

S.K.N.W.K. 4 te sterk voor S.K.N.W.K. 3

Omdat er gisteren geen competitievoetbal werd gespeeld hebben S.K.N.W.K. 3 en S.K.N.W.K. 4 een oefenduel tegen elkaar gespeeld. S.K.N.W.K. 3 was hier en daar wat aangevuld met B-junioren en spelers van S.K.N.W.K. 2. Bij S.K.N.W.K. 4 deden zelfs spelers mee die normaal gesproken niet meer voetballen.

Na een 1-0 ruststand voor S.K.N.W.K. 3, werd het uiteindelijk 2-4 voor S.K.N.W.K. 4 in het duel dat onder leiding stond van Rob Meijer. Voor S.K.N.W.K. 3 scoorde Wim ‘Keu’ Voorbeijtel beide treffers. Namens S.K.N.W.K. 4 was John Reijnen 2x trefzeker en troffen ook Jos van Spier en Robby Koster nog doel.

Al met al een lekker oefenpotje op een goed veld 2 met een lekker zonnetje op de bol. Na afloop genoeg stof om over na te praten onder het genot van een ‘potje bier’.

Volgende week zijn beide ploegen overigens nog een weekend vrij.

Bekijk foto’s van dit duel elders op deze site in Het Fotoboek.

De Foto’s: