Tikkie Terug Deel 408 – S.K.N.W.K.-jeugd bezoekt wedstrijd Jong Oranje in Stadion De Vliert (november 2009)

Logo Tikkie Terug

Op vrijdag 13 november 2009 (dus bijna 11 jaar geleden) brachten we met onze jeugd een bezoekje aan Stadion De Vliert, het stadion van FC De Bosch. We gingen toen kijken naar de wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Liechtenstein. In deze Tikkie Terug (deel 408) kijken we terug op dit evenement.

Op de website stond het volgende:

S.K.N.W.K.-jeugd bezocht wedstrijd Jong Oranje

Afgelopen vrijdag zijn we met 75 S.K.N.W.K.-ers naar de wedstrijd Jong Oranje – Jong Liechtenstein geweest. Onze E- en D-pupillen en C- en A-junioren mochten hiermee naar toe. Samen met jeugdleiders, trainers en andere vrijwilligers togen we om 17:30 uur richting Den Bosch.

Maar liefst 2 bussen van Van Oeveren uit Zierikzee (dank aan Van Oeveren en Kes voor het regelen) kwamen we daar rond 19:00 uur aan bij stadion De Vliert. Na eerst een rondje rond het stadion te hebben gedaan op zoek naar de ingang, waren we net op tijd binnen.

Ondanks de matige wedstrijd vonden de kinderen het geweldig. Zij komen nl. niet alleen voor het voetballen, maar ook voor een lekkere versnapering. Rond kwart over 11 kwamen we weer terug in Nieuwerkerk.

We kijken terug op een geslaagde avond. Alleen zaterdagochtend hadden sommigen toch wel moeite met het laat naar bed gaan (of het vroeg er uit moeten)!

De foto’s