Mooie opbrengst voor S.K.N.W.K. met Jumbo Sparen met elkaar Actie

De afgelopen weken kon er bij Jumbo Schot in Nieuwerkerk punten worden gespaard. Er was namelijk een speciale actie genaamd Jumbo Sparen met Elkaar. Bij elke € 10,- aan boodschappen kregen de klanten een punt. Deze konden ze in één van de dozen doen bij de uitgang waarmee ze konden sparen voor diverse scholen en of verenigingen. Ook van onze club was er zo’n spaarpotje waarin heel veel punten werden gedaan. Zoveel zelfs dat dit een bedrag van maar liefst € 777,- heeft opgeleverd !! Dit bedrag kunnen we besteden via diverse websites om attributen voor onze club aan te schaffen.

Vanmiddag, donderdag 26 november 2020, was de overhandiging van de cheque. Namens onze club was bestuurslid Christa van Dijke aanwezig. Zij heeft de cheque aangenomen. Overigens heeft Christa (samen met haar zoon Wesley) de ruim 4000 bonnen die gespaard zijn handmatig moeten invoeren, omdat het scannen niet lukte. Dus vanaf deze plaats een dankwoordje aan Christa en Wesley voor hun tijd en inzet.

En uiteraard ook een woord van dank aan Jumbo Schot voor deze prachtige actie waarbij we dus een heel mooi bedrag hebben mogen ontvangen. We hopen met het geld mooie spullen aan te kunnen schaffen voor S.K.N.W.K. !!