VrijMiVo kan blijkbaar ook prima op zaterdag

Met ingang van vrijdag 2 oktober 2020 zij we bij S.K.N.W.K. gestart met één keer in de twee weken extra training geven voor onze jeugd t/m S.K.N.W.K. JO15-1, maar ook voor niet leden !! Deze extra training is VrijMiVo (Vrijdag Middag Voetbal) genoemd, vanwege het feit dat we dit in principe op vrijdagmiddag wordt gehouden. Alleen niet deze week. Nu was het namelijk verzet naar vandaag, zaterdag 28 november 2020. En ook dat blijkt prima te gaan !!

Met 25 aanwezig spelertjes (ook weer nieuwe gezichten) was ook deze editie weer prima bezocht. Ook leuk dat er toch weer niet leden waren (die misschien straks wel lid worden). En ook de weergoden werkten prima mee, want tegen het einde kwam zelfs nog een heerlijk najaarszonnetje door.

Vanwege het grote leeftijdsverschil was de groep ook deze keer weer in tweeën gedeeld. De allerkleinsten hebben op een apart veldje wat dribbelen en schieten gedaan en uiteraard afgesloten met een partijtje. De ‘oudjes’ deden na een goede warming-up eerst een pass- en trapoefening. Daarna werd er een grote partij gespeeld. Deze was tot op het laatst toe spannend en eindigde uiteindelijk in een 8-7 eindstand.

Deze extra trainingen worden verzorgd door Gerrit van Loon en Martijn Neele. Vandaag geholpen door Paul Deurloo (waarvoor dank !!). Voor dit jaar zit het er nu op. De jeugd gaat in de maand december (vanaf 12 december) op zaterdag nu onderlinge wedstrijden spelen. In principe zal de VrijMiVo straks in 2021 weer worden opgepakt vanwege de vele enthousiaste reacties en het animo onder de leden en niet-leden.