Opnieuw geslaagde onderlinge duels voor S.K.N.W.K. JO7-1 t/m JO17-1

Vanmorgen speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 onderlinge wedstrijdjes op sportpark ‘Het Springer’. Net als vorige week was het ook nu weer een zeer geslaagde activiteit. De jeugd had heel veel plezier. Na afloop van de wedstrijdjes was er voor iedereen ook nog eens warme Chocomel (met slagroom) en een heerlijke oliebol.

Om 10:00 uur begonnen de allerkleinsten van S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 op het 2e veld. Na zo’n drie kwartier was het hier afgelopen en konden zij als eersten om Chocomel en een oliebol. Tegelijkertijd waren op het trainingsveld ook JO11-1 en JO13-1 aan het spelen. Na ruim een uur was deze onderlinge pot geeindigd in een gelijkspel en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Ook dit was heel spannend. Na de winnende ‘pingel’ konden ook zij om hun welverdiende ‘lunch’.

Omstreeks 11:30 uur waren deze vier teams huiswaarts gekeerd en was het nu de beurt aan JO15-1 en JO17-1. Zij kregen na zo’n drie kwartier spelen voor de eerste keer iets te drinken en te eten. Hierna begon de 2e helft en nadat deze was gespeeld konden ze nog een keer om een beker warme Chocomel en nogmaals een oliebol.

Al met al opnieuw een gewelde dag voor onze jeugd. Leuk om te zien dat onze jeugd er zoveel plezier aan heeft beleefd. Dank aan het jeugdbestuur voor de organisatie. Ook aan de leiders/trainers voor hun enthousiasme en aanwezigheid. En tot slot een dankwoordje voor de ouders die er vanmorgen voor hebben gezorgd dat de kinderen allemaal wat konden drinken en eten.

Wat deze activiteit betreft is het nu even kerstvakantie. Op zaterdag 11 januari 2021 (en ook 18 januari 2021) is het de bedoeling dit nog 2x te doen. Bekijk nog meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.