Blauw/zwarte groeten: Binnen 24 uur alle stadions van de Eredivisie bezoeken

We kregen dit weekend een serie leuke foto’s voor onze vaste rubriek Blauw/zwarte groeten. Afgelopen week zijn de jeugdige S.K.N.W.K.-ers Tim v/d Cingel, Dominique Prins en Jonathan v/d Velde binnen 24 uur alle clubs uit de Nederlandse Eredivisie langsgegaan om op de foto te gaan in S.K.N.W.K.-kleding met de S.K.N.W.K.-sjaal in of voor het stadion van desbetreffende club.

Afgelopen woensdag, 30 december 2020, zijn ze om 07:00 uur vertrokken vanuit Nieuwerkerk. Ze waren om 08:00 uur bij stadion De Kuip van Feyenoord. Om 23:45 uur was het Mandemakers Stadion van R.K.C. Waalwijk de laatste. Tot slot zijn ze in Nieuwerkerk nog bij het mooiste sportpark van Nederland 😉  op de foto gegaan, namelijk ‘Het Springer’.

Op onderstaande afbeelding staan alle foto’s die ze hebben gemaakt voor (of in) elk stadion. Ook is op het kaartje de route te volgen. Ze begonnen bij Feyenoord. Daarna Sparta, ADO den Haag, FC Utrecht, AJAX, AZ, Heerenveen, FC Groningen, FC Emmen, PEC Zwolle, Heracles, FC Twente, Vitesse, VVV Venlo, Fortuna Sittard, P.S.V., Willem II en R.K.C. eindigen bij S.K.N.W.K.

Leuk is nog om te vertellen dat ze de veldmeester van PEC Zwolle zagen en toen ze hun verhaal vertelden, nodigde hij de mannen uit om een foto in het stadion op het veld te maken. Ook vertelde hij ze nog meer over voetbalclub PEC Zwolle.

Klik hier voor de afbeelding in PDF Blauw-zwarte groeten (alle Eredivisie Clubs)