S.K.N.W.K.-jeugd vermaakt zich opnieuw prima met onderlinge wedstrijden

Vanmorgen speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 onderlinge wedstrijdjes op sportpark ‘Het Springer’. Net als in december van het vorige jaar twee keer het geval was. Zo proberen we onze jeugd ook tijdens deze lockdown nog lekker bezig te houden. En ook nu hadden ze weer heel veel plezier. Na afloop van de wedstrijdjes was er voor iedereen ook nog eens pure appelsap met een bolus.

Vanmorgen om  10:00 uur begonnen S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1  samen aan hun wedstrijd. Tegelijkertijd waren ook JO11-1 en JO13-1 aan het spelen. Omdat het flink had gevroren, was het veld zeker in het begin nog behoorlijk hard. Gelukkig mochten alle wedstrijden worden gespeeld op het 2e veld. Hier staat ‘iets’ meer gras dan op het trainingsveld. Gelukkig kwam trouwens het zonnetje door en mede vanwege het feit dat er op de velden werden gespeeld, werd de ondergrond steeds zachter.

Omstreeks 11:30 uur waren deze vier teams huiswaarts gekeerd en was het nu de beurt aan JO15-1 en JO17-1. Ook zij hebben heerlijk een lange partij gespeeld. En ook voor hen was er net als voor de andere teams na afloop nog een bolus en appelsap.

Al met al opnieuw een geweldig geslaagde dag voor onze jeugd. Leuk om te zien dat onze jeugd er zoveel plezier aan heeft beleefd. Dank aan het jeugdbestuur voor de organisatie. Ook aan de leiders/trainers voor hun enthousiasme en aanwezigheid.

Ook volgende week zaterdag, 16 januari 2021, staan er weer onderlinge duels gepland. Bekijk nog meer foto’s van vandaag elders op de site in Het Fotoboek.

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K.-jeugd vermaakt zich opnieuw prima met onderlinge wedstrijden"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.