Succestrainer Palings keert bij De Fendert terug op het oude nest

Bron: www.bndestem.nl

De Fendert heeft een opvolger gevonden voor André Maas, de coach die na vier jaar vertrekt. Niemand minder dan Ad Palings keert terug op het oude nest. De Fijnaartse succestrainer leidde de fusieclub in de eerste twee jaar naar de tweede klasse.

Na vier jaar André Maas moest De Fendert opeens op zoek naar een nieuwe trainer. De club wist gelijk wie te bellen. Dus keert Palings zeven jaar na zijn afscheid in 2014 terug bij de club waar hij zoveel successen had gevierd.

Ad Palings hier in 2011 actief als trainer van De Fendert © CINDY JOOS

Palings was de eerste trainer van de fusieclub die in 2011 ontstond uit het samengaan van FSV en Kaaise Boys. De Fendert loodste hij van de vierde naar de tweede klasse, daarna ging hij aan de slag bij NOAD’67. Bij FSV vierde hij ook een promotie (naar de derde klasse) en ook bij Kaaise Boys pakte hij drie periodetitels.

Zijn laatste club was SKNWK, daar nam hij per januari afscheid. De Fendert zat in tussentijd altijd in zijn hart: Palings trainde de vorige jaren verschillende jeugdteams in Fijnaart. De club is blij dat hij terug is. ,,In Palings denken we dé aangewezen traine te hebben gevonden om de talentvolle, jonge selectiegroep naar een hoger plan te tillen”, laat het bestuur weten.

Ad Palings en SKNWK zijn per 01-01-2021 uit elkaar © SKNWK