Kou, plezier en pannenkoeken zijn recept vandaag voor S.K.N.W.K.-jeugd

Vanmorgen speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 onderlinge wedstrijdjes op sportpark ‘Het Springer’. Net als in december van het vorige jaar twee keer het geval was en ook vorige week. Zo proberen we met onze jeugd ook tijdens deze voetballoze periode toch nog lekker bezig te zijn. En ook nu was weer bijna iedereen aanwezig en was er heel veel voetbalplezier, ondanks de striemende kou. Na afloop van de wedstrijdjes was er voor iedereen nog iets te drinken en waren er ouders bereid gevonden om pannenkoeken te bakken !!

Vanmorgen om  10:00 uur begonnen S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 samen aan hun wedstrijd. Tegelijkertijd waren ook JO11-1 en JO13-1 aan het spelen. Omstreeks 11:15 uur waren deze vier teams huiswaarts gekeerd, uiteraard niet voordat ze hun buikje vol hadden met een/meerdere pannenkoek(en) en iets te drinken. Hierna was het nu de beurt aan JO15-1 en JO17-1. Ook zij hebben heerlijk een lange partij gespeeld. En ook voor hen was er net als voor de andere teams na afloop nog iets te drinken en was er weer een nieuwe lading pannenkoeken gebakken.

Al met al opnieuw een geweldig geslaagde dag voor onze jeugd. Dank aan het jeugdbestuur voor de organisatie. Ook aan de leiders/trainers voor hun enthousiasme en aanwezigheid. En tot slot niet te vergeten de pannenkoekenbakkers !!

Bekijk nog meer foto’s van vandaag elders op de site in Het Fotoboek.