Jeugd S.K.N.W.K. vermaakt zich prima tijdens lock-down met Onderlinge wedstrijden op ‘Het Springer’

Vanwege de lock-down mogen we sinds half oktober helaas geen wedstrijden meer spelen. We hoopten met z’n allen dat dit maar van korte duur zou zijn, maar helaas is dit nog steeds het geval en zullen we ook nog eventjes moeten wachten. Vanwege deze (gedeeltelijke) lock-down heeft ons jeugdbestuur zowel voor de winterstop 2x als de afgelopen twee zaterdagen onderlinge wedstrijden georganiseerd voor alle jeugdspelertjes van JO7-1 t/m JO17-1. Het zijn dan wel geen wedstrijden, maar ze zijn in ieder geval bezig. En het moet gezegd, ze waren er wekelijks bijna allemaal en het plezier spatte er vanaf !!

Naast het voetballen had het jeugdbestuur er met vrijwilligers mede voor gezorgd dat er na afloop van elke wedstrijd ook iets te eten of te drinken was. Ook dit bleek een groot succes. Hieronder nog een korte sfeerimpressie van deze vier evenementen.

Zaterdag 12 december 2020:

S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 speelden samen onderlinge duels. Dit was ook het geval voor S.K.N.W.K. JO11-1 en JO13-1 (die dit overigens ook hiervoor al enkele keren hadden gedaan op zaterdagochtend om de voetballoze zaterdagen toch invulling te geven). Nadat deze vier teams van het sportpark waren vertrokken, was het de beurt nog aan JO15-1 en JO17-1.

Na afloop van de wedstrijden was er voor iedereen een broodje knakworst.

Zaterdag 19 december 2020:

Het principe was precies hetzelfde als de week ervoor. Dus ook nu speelden S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 een onderlinge wedstrijd. Ook S.K.N.W.K. JO11-1 en JO13-1 waren onderling verdeeld voor een duel. En tot slot ook JO15-1 en JO17-1.

Na afloop van de wedstrijden was er voor iedereen warme chocomel met een oliebol.

Zaterdag 9 januari 2021:

Na 3 weekjes winterstop werden de onderlinge wedstrijden weer hervat. Dus opnieuw S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 en ook S.K.N.W.K. JO11-1 en JO13-1. Het slotakkoord was voor JO15-1 en JO17-1. Omdat ons trainingsveld dusdanig slecht is, mocht er op het 2e veld worden gespeeld. Tevens had het ‘s nachts behoorlijk gevroren en was het veld in het begin behoorlijk wit en ook nog wel wat hard. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Na afloop van de wedstrijden was er voor iedereen verse pure appelsap een heerlijke bolus.

Zaterdag 16 januari 2021:

En gisteren, zaterdag 16 januari 2021, voor de vierde keer in successie onderlinge wedstrijden. Nu was het ‘s ochtends erg koud. Maar daar kun je je goed tegen wapenen en van een potje voetballen krijg je het vanzelf warm. En met het vooruitzicht op verse pannenkoeken met iets te drinken, wil je wel een uurtje lekker voetballen. Nogmaals dank aan de ouders voor het bakken van de pannenkoeken !!

Zoals u hierboven kunt zien, was het echt een groot succes. Nogmaals dank aan het jeugdbestuur voor de organisatie. Daarnaast uiteraard een dankwoordje aan de trainers/leiders voor hun enthousiasme en inzet. En niet te vergeten alle overige vrijwilligers die zich hebben ingezet voor onze jeugd !! Onze toekomst !!

Er wordt nu eventjes bekeken hoe we dit kunnen gaan vervolgen. Maar zeker is dat er de komende weken zeker nog meer voetbalactiviteiten zullen komen voor de jeugd.