Tikkie Terug Deel 451 – S.K.N.W.K. 4 speelt éénmalig in speciale shirtjes (januari 2008)

Logo Tikkie Terug

In deze Tikkie Terug gaan we ruim 13 jaar terug. Op zaterdag 12 januari 2008 speelde S.K.N.W.K. 3 de competitiewedstrijd op sportpark ‘Het Springer’ tegen W.I.K. ’57 3. Ze speelden deze derby in speciale shirtjes.

S.K.N.W.K. 4 speelt morgen in speciale shirtjes

Ter ere van z’n 50e verjaardag, gaf leider van S.K.N.W.K. 4 Gerwi Temmink vorige maand een feestje. Uiteraard waren hier ook z’n ‘scheepsjongens’ van de Baggerschuit aanwezig.

De mannen van S.K.N.W.K. hadden een schitterend lied ingestudeerd en dit werd ten gehore gebracht tijdens dit feestje. Ze waren hierbij gehuld in speciaal voor die avond ontworpen shirtjes.

In deze shirtjes zullen ze morgen spelen tegen s.v. W.I.K. ’57 3. Aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

 

De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 2-0 door S.K.N.W.K. 4 (getuige onderstaand verslagje):

S.K.N.W.K. 4 – WIK 3(C) 2-0

De wedstrijd stond onder leiding van Menno de Jonge.
Op een hobbelig en zacht veld begint de wedstrijd met een overwicht van ons vierde. Hoewel WIK niet echt met de rug tegen de muur komt te staan missen de WIK verdedigers het eigen doel enkele keren op een haar.Acties van onze aanvallers smoren vaak in een massaal verdedigend WIK blok.Die spelen op de nul, logisch als je in januari nog maar 2 punten hebt.De beste mogelijkheden van de eerste helft zijn een poging die het midden is tussen een lob en een schot over de uitgelopen WIK keeper(Theo Stouten)van Jos van Spier. Deze schiet ook nog een keer rakelings over.
De 2de helft met een aantal andere spelers . Het lijkt wel een ijshockeywedstrijd waarbij ook steeds andere spelers komen oprijden. In willekeurige volgorde van opkomst: Leon v/d Wel, Hans Matthijsse, Wim Fonteine, Michel Ruyssenaers,Peter v/d Cingel, Ronald Backx, Tonnie Schietekatte, Robert Roks. Rob Maat, Gerwi Temmink,Aart Koster, Robbie Koster, Jos van Spier, Michel Flikweert, Fernando Bom,John Reynen zijn of worden in de 2de helft gewisseld.
Al binnen drie minuten staat het 1-0.Een kopbal van Leon wordt slecht weggewerkt en Michel F. straft dit af.Bij één van de weinige corners van WIK werkt Leon Quik de bal met een snoekduik over twee WIK’ers heen weg.De 2-0 komt tot stand uit een solo van Peter v/d Cingel. Hij slalomt door de defensie van WIK en rondt bekwaam af(wanneer heb ik dit meer gezien).De 3 punten zijn binnen. WIK dringt niet aan, kan dit niet.Te noteren valt nog een onbewust hakballetje van Michel Ruyssenaers, dat door onze keeper wordt gevangen. De scheids beoordeelt terecht als een onbewuste actie en niet als een bewuste terugspelbal. Enige acties van de voorwaartsen zijn nog te bekijken. Het vaderschap heeft Hans blijkbaar goed gedaan , hij is uiterst energiek. Ook medeaanvaller Leon wil blijkbaar stijgen op de topscoordersrangschikking gezien z’n verwoede pogingen te scoren.
Het blijft echter 2 -0, SKNWK neemt drie punten mee naar de aanlegsteiger.

geschreven door: Ex nr.17

 

En uiteraard hebben we de foto’s nog:

Fotoboek:

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 451 – S.K.N.W.K. 4 speelt éénmalig in speciale shirtjes (januari 2008)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.