Contributie

Beste leden,

 

Binnenkort staat de inning van de contributie voor de 2e seizoenshelft gepland. Natuurlijk geeft dit ons als bestuur een dilemma, omdat er al geruime niet tijd gevoetbald kan worden zoals gebruikelijk, met name door de senioren. We hebben besloten om de contributie toch volledig te innen inclusief de geplande verhoging. Hieronder lichten wij kort toe waarom we tot dit besluit zijn gekomen.

 

Samen met de opbrengst van de kantine en de inkomsten uit sponsoring is contributie de belangrijkste bron van inkomsten voor onze vereniging. Deze inkomsten zijn noodzakelijk om kosten voor S.K.N.W.K., die ondanks corona voor een groot deel wel gewoon doorlopen, te blijven dekken.

 

Door de Algemene Ledenvergadering is in 2020 samen met het bestuur vorig jaar besloten om de spreekwoordelijke weg omhoog in te zetten met de club. Om de benodigde investeringen daarvoor te kunnen doen zijn de inkomsten uit de contributie hard nodig. Er wordt volop gewerkt aan de verbouwing van de kantine en er liggen plannen om te verduurzamen en structureel kosten te verlagen door het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast hopen we ook op sportieve successen door naast de nieuwe trainer voor de 1e selectie Johnny van Dijke en keeperstrainer Jos Wesdorp ook een trainer/coach voor onze oudste jeugdteams te vinden voor komend seizoen.

 

In april zullen wij de contributie innen voor het eerste half jaar van 2021. Je kunt er voor kiezen om deze contributie in 1 keer te betalen of in 2 delen. T.o.v. van vorige jaren zal de contributie niet over het hele jaar worden berekend maar alleen over het eerste half jaar. Dit is omdat we vanaf volgend seizoen willen overgaan op het innen van de contributie over een voetbalseizoen i.p.v. over een kalenderjaar. Hiervoor is gekozen om beter invulling te kunnen geven aan het contributiebeleid. In augustus zal er contributie worden geïnd voor het seizen 2021/2022. Je kunt er dan voor kiezen om dit in 1 keer of in 4 termijnen te betalen.

 

We hopen en rekenen op jullie begrip en solidariteit in deze situatie om samen de financiële situatie en daarmee het toekomstperspectief van onze vereniging gezond en positief te houden.

 

 

Hartelijke en sportieve groet,

Bestuur S.K.N.W.K.