S.K.N.W.K.-jeugd vermaakt zich weer opperbest tijdens onderlinge duels van vandaag

Ook vandaag speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 weer onderlinge wedstrijdjes op sportpark ‘Het Springer’. En ook nu vermaakten ze zich weer opperbest. Zo lang er geen wedstrijden mogen worden gespeeld proberen we met onze jeugd ook tijdens deze voetbal loze periode toch nog lekker bezig te zijn.

Vanmorgen om  10:00 uur begonnen S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 samen aan hun wedstrijd. Tegelijkertijd waren ook JO11-1 en JO13-1 aan het spelen. Na een uurtje waren zij klaar en konden huiswaarts keren voor een heerlijke warme douche. Voor iedereen was er nog een heerlijk ijsje. En de spelertjes van JO9-1 hadden helemaal geluk, want zij hadden ook nog een jarige in hun midden (Tim) die ook nog eens trakteerde.

Om 11:30 uur was het de beurt aan S.K.N.W.K. JO15-1 en JO17-1. Ook hier genoeg aanwezigen voor een grote partij op een heel veld. Na een wedstrijd van 2 x 35 minuten konden ook zij moe, maar voldaan weer naar huis. Uiteraard niet voordat ook zij een ijsje hadden gekregen.

Voorlopig gaan we dit nu elke twee weken doen op zaterdag. De andere week is er op vrijdag VrijMiVo voor alle jeugd van JO7-1 t/m JO15-1, maar ook voor niet leden !! Iedereen is welkom. Dus a.s. vrijdag, 5 maart 2021, vanaf 16:00 uur weer VrijMiVo. Zaterdag 13 maart 2021, worden de onderlinge wedstrijden weer vervolgd.

Het blijft een geweldig gezicht om te zien dat onze jeugd ondanks alle beperkingen toch gewoon lekker bezig kan blijven ondanks dat er helaas nog steeds geen wedstrijden kunnen worden gespeeld. Bekijk nog meer foto’s van vandaag elders op de site in Het Fotoboek.