Tikkie Terug Deel 459 – Actiefoto’s competitieduel S.K.N.W.K. 3 – Duiveland 4 (zaterdag 2 april 2011)

Logo Tikkie Terug

Voor Tikkie Terug Deel 459 gaan we 10 jaar terug in de tijd. Op zaterdag 2 april 2011 speelde S.K.N.W.K. 3 de competitiewedstrijd tegen Duiveland 4. Uiteraard was de foto-camera erbij en stond er ook een kort verslagje op de website.

S.K.N.W.K. 3 – Duiveland 4(C) 1-2

Wederom na wat LATE afmeldingen gingen we toch met een zeer aangepast elftal de wei in. De eerste minuten werden we gelijk onder druk gezet door een zeer agressief spelend Duiveland. Maar de verdediging ging niet door de knieën en kregen we vat op de wedstrijd. Dus de eerste kansen volgende dan ook. Na een mooie voorzet van Andre was het Kevin die de 1-0 op het scorebord zette.

Toen ging Duiveland weer wat meer storen en dit kwam ons spel niet ten goede. Dus al snel volgde de treffer voor de kraaien. Nog voor de rust ging een speler van Duiveland iets over de scheef en had naar MIJN mening in de kleedkamer mogen blijven zitten, maar de goed leidende scheids zag dit anders en hij is de baas.

Na de rust waren er wat tactische wissels geplaats en deze vielen goed uit alleen de doelpunten bleven uit en jawel wederom de oude voetbalwet dan doet de tegenstander het wel, 1-2 voor Duiveland. In de laatste 10 minuten kregen wij nog wat kansen en hadden we een penalty (naar MIJN mening) moeten krijgen, Kevin werd op een onsportieve manier van achter aangetikt binnen de zestien, maar helaas deze overtreding werd niet bestraft, dus wat volgde was de nederlaag.

Dit verslag is nog niet klaar om wederom alle gastspelers te bedanken voor hun inzet ,want zonder deze hadden wij het 3de NIET kunnen spelen. BEDANKT