Tikkie Terug Deel 460 – S.K.N.W.K. in Voetbal Totaal: Bij SKNWK Alles voor elkaar door elkaar (september 1980)

Logo Tikkie Terug

In deze editie van Tikkie Terug (deel 460) gaan we ruim 40 jaar terug. In september 1980 was er in het toenmalig voetbalblad ‘Voetbal Totaal’ aandacht voor onze club. Er stond een elftalfoto in van S.K.N.W.K. 1. En er stond een artikel in genaamd: Bij SKNWK Alles voor elkaar door elkaar.

Staand v.l.n.r. Ed van Dalen (trainer), Arie Kristalijn, Joop Wandel, Hans Stoutjesdijk, Leo Wandel, Arie Folmer, Ybert Wandel (grensrechter), Han Padmos (verzorger); Zittend v.l.n.r. Huib de Valk, Piet Slootmaker, Rein van Klinken, Marty de Valk, Jan Tierie, Cees Dalebout, Olivier de Vlieger en Bram Roks

1 reactie op "Tikkie Terug Deel 460 – S.K.N.W.K. in Voetbal Totaal: Bij SKNWK Alles voor elkaar door elkaar (september 1980)"

  1. Wat een prachtige foto is dat.Dit waren jongens die konden voetballen stuk voor stuk.Maar wanneer werden ze kampioen.O nee ze stroomden door van de afdeling naar de KNVB.De huidige generatie kan ook kampioen worden.Met opkomende achterspelers kunnen ook een voorzet geven.Altijd in beweging en de bal geven en terug vragen zo wil de trainer het spel zien denk ik.We zullen het volgen.

Reacties gesloten.