Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase drie (62)

Zoals bij een ieder wel bekend zijn we in juni 2018 met een aantal fanatieke vrijwilligers begonnen met herstelwerkzaamheden aan de buitenzijde van de kantine. Toen zijn o.a. aan de dakkapellen de goten vervangen en is er nieuw trespa geplaatst. Omdat het toen niet is gelukt alle werkzaamheden uit te voeren, zijn in juni 2019 de werkzaamheden verder afgewerkt. In afgelopen zomerperiode is er ook nog geschilderd.

Omdat wegens de corona nu alles al een tijdje stil ligt, is besloten om alvast te starten met de binnenzijde van de kantine. Dit stond min of meer gepland voor de zomer van 2021, maar er wordt dus nu al vast mee gestart.

Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen. Gisteren is de vloer helemaal leeg gemaakt en zijn de grofste gaten vol gezet met cement. Vanaf morgen wordt gestart met het leggen van de nieuwe vloer.

Hierbij foto’s van vandaag:

1 reactie op "Verbouwing kantine S.K.N.W.K. fase drie (62)"

  1. Wat een werk is er verzet door een hel groep enthousiaste vrijwilligers. Complimenten heren. Hopelijk kunnen w3 straks het eindresultaat bekijken onder het genot van een lekker koud drankje. Klasse mannen

Reacties gesloten.