Tikkie Terug Deel 463 – Eerste Vrouwen 35+ toernooitje (vrijdag 31 maart 2017)

Logo Tikkie Terug

In deze Tikkie Terug (deel 463) gaan we vier jaar terug in de tijd. Op vrijdag 31 maart 2017 werd het eerste toernooitje georganiseerd bij het Vrouwen 35+ voetbal. Plaats van handeling was sportpark ‘Het Springer’ van S.K.N.W.K. Uiteraard stond er na afloop van dit toernooitje op onze website een verslagje en waren er foto’s.

Alleen maar positieve reacties naar aanleiding van het eerste 35+ toernooi voor vrouwen

Vrijdagavond, 31 maart 2017, hebben we ons eerste voetbaltoernooi van de 35+ dames gehad. We kunnen zeggen dat deze avond succesvol is verlopen. Rond 18:30 uur druppelden de eerste dames van de deelnemende teams binnen op het terrein van S.K.N.W.K.. Het was duidelijk dat iedereen er zin in had.

Het kersverse team van S.K.N.W.K. moest eerst nog op de foto met het nieuwe tenue. Door omstandigheden konden de sponsors L. de Geus en J. v/d Schelde zelf niet aanwezig zijn. De bloemen namens de club, als dank voor deze sponsoring, zijn meegenomen door medespeelster en echtgenoot Rianne de Geus en John heeft het boeket een dag later gekregen. Uiteraard ook vanaf deze plaats nogmaals dank voor het prachtige tenue.

Omdat we tegen alle teams wilden spelen, konden de wedstrijdjes i.v.m. zonsondergang maar 12 minuutjes duren. En dat was eigenlijk ook lang zat i.v.m. de conditie bij de meeste dames. Overigens werd ook hier voordat het toernooi begon eerst nog een minuut stilte gehouden i.v.m. het overlijden van Kirsten, de vrouw van onze penningmeester Michel Ruyssenaars.

Nadat alle 6 teams 5 wedstrijdjes had gespeeld, hebben we onder het genot van een hapje, drankje en muziekje het nog erg gezellig gehad in de kantine. Hartelijk bedankt Jumbo Schot voor het sponsoren van de snacks !!

De wisselbeker van “De ouwe wuuven competitie” is gewonnen door D.B.G.C. We gaan natuurlijk ons best doen om deze terug te veroveren tijdens het 2e toernooi wat door D.Z.C. ’09 georganiseerd wordt op 12 mei.

Enorm bedankt worden de scheidsrechters Jos van Spier, Wilco de Valk en Mark den Haan.

En de barkeepers Joris Spitholt, Gert-Jan ter Riet en Emiel Pollemans. Steven Neele voor het maken van de foto’s en Mike van Dijke voor bijhouden van de speeltijden van de wedstrijden. Mede door jullie kunnen we terug kijken op een fantastische avond.

Brenda de Bruine en Christa van Dijke

Nog meer foto’s: