Richard de Moedt wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer/coach van S.K.N.W.K. JO19-1

Voor het nieuwe seizoen, 2021-2022, hebben we voor S.K.N.W.K. JO19-1 een nieuwe trainer/coach. Richard de Moedt uit Sommelsdijk zal met ingang van dat seizoen onze JO19-1 gaan trainen en coachen. Uiteraard hopen we dat er dan ook weer ‘gewoon’ gevoetbald en getraind kan worden.

Richard stelt zichzelf even kort voor:

Mijn naam is Richard de Moedt, 32 jaar en wordt volgend seizoen de trainer van de JO19-1 bij SKNWK.

Ik heb de afgelopen jaren verschillende jeugdelftallen en seniorenteams onder mijn hoede gehad bij onder andere Msv, Av Flakkee en vv Verburch. Ik heb zelf nog nooit tegen SKNWK gespeeld, omdat ik oorspronkelijk uit een andere regio kom. Ik kom oorspronkelijk uit de regio ‘t Westland waar ik bij Rkvv Westlandia de gehele jeugdselecties heb doorlopen waar wij 2e divisie landelijk hebben gespeeld.

Ik was ook actief in de zaal waarbij ik Jong Oranje heb gehaald en ik speelde in de 1e divisie met Fc Westland.

Ik wil mijn ervaring als veld en zaalvoetballer graag overbrengen binnen de gehele vereniging van SKNWK, waarbij de eerste prioriteit de JO19 zal zijn. Met verzorgd en aanvallend voetbal wil ik er een mooi en plezierig seizoen van maken.

Hoop snel kennis te maken met de mensen van SKNWK op het Sportpark ‘Het Springer’ en zie een mooie samenwerking tussen mij en alle vrijwilligers van de club tegemoet 😉👍

Sportieve Groet,

Richard de Moedt

 

Vanaf deze plaats willen we Richard alvast welkom heten bij onze club en hem heel veel plezier en succes toewensen volgend seizoen met onze JO19-1.

Geef als eerste een reactie op "Richard de Moedt wordt met ingang van het nieuwe seizoen trainer/coach van S.K.N.W.K. JO19-1"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.