Tikkie Terug deel 467 – S.K.N.W.K. jeugd brengt bezoekje aan wedstrijd Excelsior – Vitesse (15 april 2017)

Logo Tikkie Terug

Voor een nieuwe editie van Tikkie Terug aan we exact 4 jaar terug in de tijd. Op zaterdag 15 april 2017, brachten we met onze jeugdteams een bezoekje aan de wedstrijden in de Eredivisie tussen Excelsior en Vitesse. Het was een zeer geslaagd evenement. Hieronder het artikel dat stond geschreven op onze website:

Zeer geslaagd uitje voor S.K.N.W.K.-jeugd met bezoek aan wedstrijd Excelsior – Vitesse

Gisteren, zaterdag 15 april 2017, stond er voor de S.K.N.W.K.-jeugd (vanaf JO11 t/m JO19) inclusief leiders/trainers/barmensen/scheidsrechters een uitje op het programma. Ze bezochten een wedstrijd uit de Eredivisie van het Nederlands Betaaldvoetbal. Er werd een bezoekje gebracht aan Stadion Woudestein te Rotterdam waar het duel Excelsior – Vitesse werd aangedaan.

Dat er veel animo voor was bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Maar liefst 107 (!!) mensen gingen mee. Dat betekende dus zelfs twee bussen. Omstreeks 17:30 uur was een ieder aanwezig bij sportpark ‘Het Springer’ en kon er worden ingecheckt in de bussen. Iets na half 6 kon de heenreis worden ingezet. Na een voorspoedige reis waren we iets voor 18:30 uur bij het stadion.

Omdat het stadion pas een uur voor de wedstrijd open gaat, moesten we dus nog een kwartiertje wachten. Om 18:45 uur gingen de poorten open en nadat bijna iedereen gefouilleerd was en/of zijn tas was gecheckt konden we plaats nemen op een speciaal vak op de Rob Alders Tribune. Een speciaal vak voor voetbalverenigingen dat we dus moesten delen met nog een aantal clubs. Overigens waren de blauw/zwarten in dit vak het meest vertegenwoordigd.

De sfeer zat er gelijk goed in en ook het zonnetje deed nog prima dienst. Beide ploegen begonnen aan de warming-up en de S.K.N.W.K.-ers konden al dan niet nog eventjes de inwendige mens versterken voordat om 19:45 uur werd afgetrapt. Thuisploeg Excelsior was met name de eerste helft de veel betere ploeg en na de 1-0 ontplofte Woudestein (en zeker ook het S.K.N.W.K.-vak).

Na 2x 45 minuten (en uiteraard ook nog 15 minuutjes rust) konden we richting de bussen. Echter niet voordat een groot deel van de S.K.N.W.K.-ers nog eventjes het veld op Woudestein had betreden om nog snel een potje te voetballen en nog wat plaatjes te schieten. Iets na 22:00 uur zat iedereen moe en voldaan weer in de bus en konden we terug richting Nieuwerkerk.

In de voorste bus (met hierin S.K.N.W.K. MO15, JO17, JO19) was het een ware disco. Iets tegen elf uur waren we terug bij ons eigen sportpark en kon iedereen met een zeer goed gevoel naar huis. Het was echt een topavondje !!

Dank aan de organisatie voor een geslaagd uitje voor de S.K.N.W.K.-jeugd. Volgend seizoen gaan we zeker weer !

Bekijk meer foto’s van het bezoek aan Excelsior – Vitesse elders op de site in Het Fotoboek !!

Nog meer foto’s: