S.K.N.W.Koningsdag Oranjefestival op sportpark ‘Het Springer’ was erg leuk

Helaas nog steeds geen ‘echte’ Koningsdag dus dan op zoek naar alternatieven. S.K.N.W.K. had zich in een eerder stadium bij de K.N.V.B. opgegeven voor een Oranjefestival, maar de datum was nog niet bekend. Daarom werd vorige week besloten dit dan maar op Koningsdag te doen. Een mooie dag voor een ‘Oranjefestival’.

Vanmorgen om 10:00 uur verzamelden de ruim 70 aangemelde kinderen op ‘Het Springer’. Naast diverse voetbalspelletjes waren er ook nog wat andere spelletjes. Alle kinderen hadden twee uur de tijd om de 10 spelletjes af te lopen. Er was o.a. penaltyschieten, flessenvoetbal, een doolhof, kliko-schieten (of gooien voor de allerkleinsten), maar ook zaklopen, sjoelen e.d. Tussendoor was er nog iets de drinken en een zakje chips. Aan het einde was er ook nog een ijsje.

Rond 12:00 uur was alles ten einde en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde ochtend voor de jeugd (leden, maar ook niet-leden van de club). Koning van de dag werd de allerjongste van vandaag, Sam Schnitzler. Na ontvangst van een heuse beker kreeg hij zelfs nog een rondrit in (hoe toepasselijk) een oranje kruiwagen 🙂

Dank aan de organisatie (Gerrit en Martijn), maar ook aan alle andere vrijwilligers (jeugdleiders, trainers, keepers, jeugdspelers, ouders e.v.a.) die er mede voor hebben gezorgd dat de Nieuwerkerkse jeugd weer een geslaagde ochtend heeft gehad. Bekijk meer foto’s van vandaag elders op de site in Het Fotoboek.