Ook S.K.N.W.K. heeft zich aangemeld voor De Nationale Voetbaldag (Onze club voor iedereen)

Bron: www._knvb.nl

De KNVB organiseert op zaterdag 12 juni – tijdens het openingsweekend van het EK 2020 – de eerste Nationale Voetbaldag. Voor deze bijzondere dag nodigen clubs leden én niet-leden uit voor een coronaproof voetbaltoernooi en andere leuke activiteiten. Ook jouw club kan meedoen, met als motto: voor iedereen uit de buurt. Inmiddels hebben wij ons ook aangemeld als S.K.N.W.K. voor deze Nationale Voetbaldag.

Er zijn in Nederland ongeveer 2600 verenigingen waar leden, vrijwilligers, trainers en fans elkaar ontmoeten. Zij vieren successen of pakken verlies. Zo bouwen clubs al decennialang op een positieve en natuurlijke manier aan een sterk sociaal netwerk. De Nationale Voetbaldag brengt dit onder de aandacht. En, na een zwaar jaar zonder voetbal en met teruglopende inkomsten en afnemende ledenaantallen, kan iedereen wel een opsteker gebruiken.

Zet de poorten open tijdens de Nationale Voetbaldag op zaterdag 12 juni 2021.

 

Vijf goede redenen om mee te doen

  1. Het wordt de leukste voetbaldag van het jaar (ondanks de vervelende coronamaatregelen)
  2. De club kan de buurt laten zien waar hij voor staat
  3. Je krijgt hulp bij de organisatie met tips, tricks en communicatie
  4. Je krijgt een financiële vergoeding (ter waarde van 400 euro)
  5. Je krijgt een pakket (ter waarde van 60 euro) om de activiteiten feestelijk aan te kleden

Meedoen

Als jouw club meedoet, organiseer je een activiteit voor leden én niet-leden. Je laat zien dat jouw club een ontmoetingsplek is voor iedereen. Je kunt bijvoorbeeld een klein toernooi organiseren, een e-sportscompetitie of een training waar jong en oud aan mee kunnen doen.

Voor deze activiteiten kun je een vergoeding krijgen van maximaal 400 euro. Je krijgt ook een pretpakket ter waarde van 60 euro. En we helpen jou met tips en tricks voor het organiseren van een mooie dag – voor iedereen. Zo leer je ook mensen kennen die jouw club niet zo makkelijk kunnen vinden.

Aanmelden

Meld je aan bij het Oranje Fonds, de maatschappelijk partner van De Nationale Voetbaldag.

AANMELDENMeld je club nu aan voor De Nationale Voetbaldag op 12 juni 2021.

Geef als eerste een reactie op "Ook S.K.N.W.K. heeft zich aangemeld voor De Nationale Voetbaldag (Onze club voor iedereen)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.