Tikkie Terug Deel 477 – Joachim Glerum Jeugdtoernooi S.K.N.W.K. (2011)

Logo Tikkie Terug

Helaas gaat er vanwege de coronapandemie voor de 2e keer op rij een streep door ons Joachim Glerum Jeugdtoernooi. Dit betekent dat de 19e editie opnieuw een jaar op zich laat wachten en we hopen met z’n allen dat dit in 2022 dan echt weer georganiseerd kan worden. Wat we wel hebben zijn de voorgaande 18 edities waar we met veel trots op terug kunnen kijken. In deze editie van Tikkie Terug (deel 477) gaan we 10 jaar terug in de tijd. Op zaterdag 4 juni 2011 organiseerden we op ‘Het Springer’ de 10e editie van ons eigen Jeugdtoernooi voor F- en E-pupillen.

Op de site stond het volgende:

Geslaagde 10e editie Joachim Glerum Jeugdtoernooi

Gisteren, zaterdag 4 juni 2011, werd alweer voor de 10e (!) keer ons eigen jeugdtoernooi, het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, gehouden. En ook nu werd het weer een fantastisch toernooi, mede door de prima weersomstandigheden (misschien zelfs wel iets te warm……?).

‘s Ochtends om 09.15 uur trapten de F-pupillen af. Rond het klokje van 12.00 uur was bekend wie de winnaars waren.

Alle deelnemende teams ontvingen een prachtige beker. Voor alle deelnemertjes was er zelfs een mooi aandenken. Ook was er nog een penaltybokaal voor de winnaar.

Voor de organisatie was het toen snel eten en alles opruimen en in gereedheid brengen voor de middag.

Nu was het de beurt aan de E-pupillen. ‘s Morgens bij de F-jes waren er 3 poules van 5 teams, ‘s middags bij de E-pupillen 2 poules van 6 ploegen. Ook de E-pupillen kregen na afloop natuurlijk een beker en een vaantje.

De organisatie kijkt weer terug op een fantastisch geslaagd toernooi. Dit kan nooit zonder de vele vrijwilligers. Dus bedankt: scheidsrechters, keepers, E.H.B.O., barcommissie, leiders, uiteraard de sponsors en iedereen die we dan nog vergeten zijn. We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun.

Foto’s van de 10e editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi staan in het Fotoboek elders op deze site.

Totale opbrengst Joachim Glerum Toernooi € 714,-

Net als voorgaande jaren was er voor de F- en E-pupillen een speciaal doel gesteld aan het Joachim Glerum Jeugdtoernooi; namelijk zo veel mogelijk doelpunten maken!!

De familie Glerum stelt namelijk voor elk doelpunt dat werd gescoord € 2,- beschikbaar voor Kinderen in Malawi. Met dit geld kunnen kinderen met kanker daar geholpen worden.

De pupillen deden hun uiterste best. ‘s Ochtends werden er door de F-pupillen maar liefst 145 doelpunten gescoord. Dit leverde dus al € 290,- op. In de middaguren deden de E-pupillen daar nog eens € 264,- op, door 132 doelpunten te scoren.

Mede door het rondgaan met een collectebus, waarin de aanwezige ouders, vrijwilligers en overig publiek een donatie konden doen (in totaal € 160,-), werd er een schitterend resultaat behaald. In totaal werd er maar liefst € 714,- opgehaald!

Dit geld zal de familie Glerum doneren aan de V.O.K.K. (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker).

De Foto’s:

F-pupillen

E-pupillen