Tikkie Terug deel 484 – 15e editie Joachim Glerum Jeugdtoernooi (21 mei 2016)

Logo Tikkie Terug

Voor deze Tikkie Terug (deel 484) gaan we 5 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Op zaterdag 21 mei 2016 werd op sportpark ‘Het Springer’ al weer de 15e editie van ons eigen jeugdtoernooi, Het Joachim Glerum Jeugdtoernooi georganiseerd. Hieronder een terugblik.

Op de website stond het volgende:

15e editie Joachim Glerum Jeugdtoernooi is weer geweldig verlopen

Vandaag, zaterdag 21 mei 2016, werd alweer voor de 15e keer ons eigen jeugdtoernooi, het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, gehouden. En ook nu werd het weer een fantastisch toernooi mede dankzij de prachtige weersomstandigheden. ’s Ochtends om 09.15 uur trapten de F-pupillen af. Hier speelden 10 teams in 2 poules. Rond het klokje van 12:15 uur was bekend wie de winnaars waren in de beide poules.

P1320862

Uiteraard was er ook weer de welbekende penaltybokaal. Hier was een gelijke stand waardoor S.K.N.W.K. F1 en W.H.S. F2 moesten kampen. Uiteindelijk bleek S.K.N.W.K. de betere en wonnen zij dus de penaltybokaal. Uiteraard was er voor alle deelnemende teams een prachtige beker. Omdat al weer de 15e keer was van ons eigen toernooi was er deze keer voor alle deelnemertjes ook een schitterende medaille.

P1330206

Voor de organisatie was het toen snel eten en alles opruimen en in gereedheid brengen voor de middag. Nu was het de beurt aan de E-pupillen. Evenals ‘s morgens bij de F-jes waren er ook nu 2 poules (1 van 5 en 1 van 4 teams). Ook de E-pupillenteams kregen na afloop natuurlijk allemaal een beker en ook daar was een penaltybokaal. Ook hier een gelijke stand en wel van vier teams. Uiteindelijk bleef de beker ook hier in eigen huis, want S.K.N.W.K. E2 was uiteindelijk de sterkste van de vier.

P1330332

De prijsuitreiking werd ‘s morgen bij de F-pupillen gedaan door Marianne Glerum (de moeder van Joachim). Bij de E-pupillen werden de bekers en medailles ‘s middags uitgereikt door Gerard Olijhoek.

P1330566

De organisatie kijkt weer terug op een fantastisch geslaagd toernooi. Dit kan nooit zonder de vele vrijwilligers. Dus bedankt: organisatie, scheidsrechters, keepers, barcommissie, leiders, uiteraard de sponsors en iedereen die we dan nog vergeten zijn. We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun.

P1330577

Foto’s van de 15e editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi staan in het Fotoboek elders op deze site.

P1330585

Dankwoordje voor André Slootmaker (Theetuin De Stokroos) voor beschikbaar stellen ‘toernooiwagen’

Nadat hij pas geleden onze eerste selectie al op de platte kar door Nieuwerkerk heeft gereden, konden we dit weekend opnieuw een beroep doen op André Slootmaker (Theetuin De Stokroos). Voor ons jeugdtoernooi had hij een schitterende kar geplaatst op sportpark ‘Het Springer’ die vandaag kon fungeren als toernooisecretariaat. En dit bleek een geweldig succes.

P1320727

Normaal gesproken staat er met het toernooi een tent op ‘Het Springer’. Dan kan de kantine als secretariaat dienen. Maar omdat er tijdens het 15e Joachim Glerum Jeugdtoernooi deze keer geen tent meer was, moesten we dit anders oplossen. André had dé uitkomst en daarvoor willen we hem ook vanaf deze plaats nogmaals hartelijk danken !!

P1330488

Collecte tijdens Joachim Glerum Jeugdtoernooi levert € 122,33 op voor Unicef

Logo Joachim Glerum jeugtoernooi

Eén van de organisatoren van de 15e editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, Rob v/d Sleen, is in het kader van zijn opleiding een project gestart voor het goede doel Unicef met de naam ‘Kinderen voor kinderen’. Het is hierbij van belang om financiële middelen beschikbaar te stellen voor Unicef. Vandaat dat er gisteren tijdens ons eigen jeugdtoernooi is gecollecteerd  voor Unicef?

Uiteindelijk is er gisteren € 122,33 opgehaald. Dank aan een ieder die een donatie heeft gedaan !!

UNICEF-logo-cyan

De Foto’s:

F-pupillen (’s ochtends)

E-pupillen (’s middags)