Tikkie Terug deel 487 – Eindfeest S.K.N.W.K. Beachparty (26 mei 2018)

Logo Tikkie Terug
Helaas dit jaar opnieuw geen eindfeest i.v.m. de coronapandemie. We moeten het dan doen met de reeds georganiseerde feestjes. Drie jaar geleden (+ 1 dag) was ons eindfeest een Beachparty. Het was een groot succes. In deze Tikkie Terug deel 487 gaan we terug naar dit feest. Op de site stond hetvolgende:

Geweldig Eindfeest – Beachparty op sportpark ‘Het Springer’

Gisteren, zaterdag 26 mei 2018, werd er voor de eerste keer in onze historie een Eindfeest georganiseerd. De meeste S.K.N.W.K.-teams speelden namelijk gisteren haar laatste competitiewedstrijd. Wat volgt zijn nog een enkele wedstrijd en wat toernooien en afsluitingen en dan zit het toernooi 2017-2018 er echt op. Voor de feestcommissie een mooi moment om een Eindfeest te organiseren.

Ze hadden niets aan het toeval overgelaten….. Veel zon, een heus strand, gezellige muziek, overheerlijk eten en dit allemaal onder het genot van een drankje. Dit samen met ruim 70 aanwezigen zorgde voor een hele gezellige sfeer op ‘Het Springer’.

Na afloop van de competitiewedstrijd S.K.N.W.K. 1 – Jong Ambon 1 ging het feest ‘aan’. Om 19:00 uur werd er op een opblaasbare boot nog een estafettewedstrijd gehouden met diverse teams. De liefhebbers konden in de kantine ook de Champions League Finale tussen Real Madrid en Liverpool nog aanschouwen.

Rond 23:00 uur was het over en uit met de pret. Muziek uit, tap dicht en iedereen kon met een zeer voldaan gevoel huiswaarts keren. Het was echt een topfeestje en ik neem aan zeker voor herhaling vatbaar !?

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, de dj’s, mensen achter de bar, bedrijven voor de medesponsoring (korting), alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.

De Foto’s: