Tikkie Terug Deel 488 – S.K.N.W.K. D2 speelt de bekerfinale (6 juni 2015)

Logo Tikkie Terug
Voor Tikkie Terug deel 488 gaan we 6 jaar terug in de tijd. S.K.N.W.K. D2 speelde zaterdag 6 juni 2015 de bekerfinale. Deze werd gespeeld te Hoogerheide. Als echte profs gingen onze pupillen met een heuse bus hier naar toe. Op de website stond het volgende te lezen:

S.K.N.W.K. D2 gaat met de bus naar de bekerfinale in Hoogerheide !!

Vandaag, zaterdag 6 juni 2015, is het de grote dag !!S.K.N.W.K. D2 (na de winterstop actief als D1) speelt de bekerfinale tegen Prinsenland D3. Deze finale wordt gespeeld te Hoogerheide. En het belooft een hele leuke en spannende dag te worden voor onze pupillen. Als echte ‘profs’ gaan ze deze keer met een bus naar een uitwedstrijd !!

Deze bus zal gevuld zijn met alle spelertjes en begeleiding van het team. Daarnaast mogen ook de papa’s en mama’s en eventuele broertjes en zusjes meerijden. Zodoende zit de bus vol. De families zullen een kleine bijdrage doen voor deze busreis. Een gedeelte wordt betaald door de club.

Het resterende deel wordt gesponsord door de shirtsponsors van het team :

– Theetuin de Stokroos

– Bevers Innovations

Uiteraard willen we beide sponsors hartelijk dank zeggen voor dit mooie gebaar !!

De bus vertrekt om 12:45 uur vanuit Nieuwerkerk. De wedstrijd begint om 15:00 uur. Om ca. 16:15 uur is de prijsuitreiking. Daarna wordt de terugreis ingezet en verwachte thuiskomst is ca. 17:45 uur.

We gaan er hoe dan ook een leuke middag van maken en hopen de 2e KNVB Beker in de geschiedenis van S.K.N.W.K. naar Nieuwerkerk te brengen.

 

S.K.N.W.K. D2 verliest bekerfinale nipt met 4-5

Voor S.K.N.W.K. D2, dat de vorige twee bekerrondes nog na strafschoppen wist te overleven, vandaag helaas net geen geluk. Na een 1-5 achterstand kwamen de blauw/zwarten nog knap terug in de bekerfinale tegen Prinsenland D3. Echter daar bleef het helaas wel bij en dus verloren ze de bekerfinale.

Toch een knap resultaat van D2 met spelertjes die vorig jaar bijna allemaal in S.K.N.W.K. E2 speelden en hiermee toen ook de bekerfinale bereikten. Toen wonnen ze wel, na strafschoppen, van Klundert E2.

 

Bekerfinale (terrein M.E.T.O te Hoogerheide)

S.K.N.W.K. D2 – Prinsenland D3 4 – 5 (1-5)

Doelpuntenmakers: Stijn Dooge 2x, Max Jongebreur 1x, Jelle Verhoek 1x

 

knvb_beker_vb

De Foto’s: