Deze week geen training voor seniorenteams en JO19-1 en JO17-1 i.v.m. positieve coronatest

Beste leden,

Gisteren (maandag) is een van de JO-19 spelers van SKNWK positief getest op corona. Omdat deze speler afgelopen zaterdag actief is geweest bij de wedstrijd tussen SKNWK 2 en SKNWK JO19 heeft dit consequenties voor een deel van onze leden en voor activiteiten de komende week.

Er is contact opgenomen met de GGD. De GGD gaat het bron- en contactonderzoek naar aanleiding van de besmetting uitvoeren en indien nodig contact opnemen met de personen waarmee nauw contact is geweest tijdens de besmettelijke periode.

Vanuit de vereniging nemen wij met behulp van de registratielijsten die zaterdag zijn ingevuld contact op met de personen die nauw contact hebben gehad met de positief geteste speler voor, tijdens of na de onderlinge wedstrijd. Het advies aan deze personen is om in quarantaine te gaan tot 5 dagen na het laatste contactmoment (tot donderdag 10 juni) en bij klachten zichzelf te laten testen.

Indien je niet persoonlijk wordt benaderd, maar je afgelopen zaterdag voor, tijdens of na de wedstrijd op het sportveld bent geweest en nauw contact hebt gehad met spelers of begeleiding vragen we je uitdrukkelijk om ook tot 10 juni in quarantaine te gaan en alert te zijn op klachten.

Daarnaast willen we geen onnodig risico op meer besmettingen binnen onze vereniging lopen. Daarom hebben we besloten om de trainingen van de JO17, JO19 en de senioren elftallen in het restant van deze week niet door te laten gaan.

Vooralsnog heeft dit nog geen consequenties voor de Nationale Voetbaldag die a.s. zaterdag wordt georganiseerd. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en als daar iets in verandert zullen we daar over communiceren.

We vragen jullie om de komende dagen extra alert te zijn op klachten en ons te informeren bij een positieve coronatest.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur SKNWK

Geef als eerste een reactie op "Deze week geen training voor seniorenteams en JO19-1 en JO17-1 i.v.m. positieve coronatest"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.