Tikkie Terug Deel 491 – Foto’s van S.K.N.W.K.-kalender (1976/1977)

Logo Tikkie Terug

Voor deze Tikkie Terug gaan we maar liefst zo’n 45 jaar terug in de S.K.N.W.K.-historie. Via Paul Post ontvingen we een mail (waarvoor uiteraard hartelijk dank).

Hij schreef het volgende:

“Ik vond laatst tussen mijn papieren een deel van een kalender die waarschijnlijk rond 1976 of 1977 was uitgegeven door SKNWK. Per maand was er een elftalfoto geplaatst, beginnend in januari met het eerste en zo door tot de jeugdelftallen. Misschien dat jullie die foto’s of de kalender nog in het archief hebben. Ik heb alleen de laatste vijf bladen van de kalender nog, beginnend met B1.

Het was een gestencild ding, dus de kwaliteit is niet bijzonder. Ik heb geprobeerd de scans nog een beetje te verbeteren, maar verder dan dit kwam ik niet. Misschien vinden jullie het toch leuk genoeg voor de rubriek ‘Tikkie Terug’.”

We vinden dit zeker heel leuk voor Tikkie Terug en willen onze lezers deze zeker niet onthouden. Dus hieronder de foto’s:

1 reactie op "Tikkie Terug Deel 491 – Foto’s van S.K.N.W.K.-kalender (1976/1977)"

  1. Ik denk dat het foto’s zijn uit 1974. Ik sta op de foto bij de fjes, dat was in 1974. En mijn broer staat bij de C junioren. Leuk zeg

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.