Tikkie Terug Deel 492 – Eerste Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K.

Logo Tikkie Terug

Helaas ook dit seizoen geen Mini Bedrijventoernooi wegens de coronacrisis. Normaal gesproken zou deze periode daarvoor ingepland staan. Daarom maar een terugblik. In deze Tikkie Terug deel 492 gaan we 9 jaar terug in de tijd. Op vrijdag 8 juni 2012 werd onze eerste editie georganiseerd. Op de website stond het volgende:

Bedrijventoernooi S.K.N.W.K. groot succes

Gisteren werd bij S.K.N.W.K. voor de eerste keer een bedrijventoernooi georganiseerd. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Het toernooi verliep vlekkeloos en werd een heel groot succes. Mede door de vele positieve reacties is nu al zeker dat er volgend jaar een vervolg komt.

De organisatie wist niet exact wat ze konden en moesten verwachten. De aanmeldingen gaf al een goed signaal af, want met 12 teams bleek toch wel dat dit toernooi aansloeg.

Er werd tijdens de wedstrijden fel gestreden om ‘de knikkers’, maar plezier en gezelligheid stond uiteraard voorop. Uiteindelijk gingen de Feyenoord-supporters, Peter van der Cingel Bestratingen en Zeeuwland er met de prachtige bekers vandoor.

Na afloop van het toernooi was het nog heel lang gezellig en druk in de kantine. Middels een barbecue kon er ook nog lekker worden gegeten.

Al met al een zeer geslaagd toernooi. Dank gaat uit naar de organisatie, deelnemers, scheidsrechters, barpersoneel, barbecuers, supporters, fotograven en verder iedereen die we hier vergeten.

Eindstanden eerste bedrijventoernooi S.K.N.W.K.

Gisteren werd bij S.K.N.W.K. voor de eerste keer een bedrijventoernooi georganiseer. Er werd gespeeld in drie poules van vier teams. Hieronder de eindstanden:

Poule A

Eerste plaats

Feyenoord Supporters

Tweede plaats

Ajax Supporters

Derde plaats

Loonbedrijf van der Maas

Vierde plaats

O’Moda

Poule B

Eerste plaats

Peter van der Cingel Bestratingen

Tweede plaats

DeliXL

Derde plaats

Timmerman Natuursteen

Vierde plaats

Bijdevaate Verzekeringen

Poule C

Eerste plaats

Zeeuwland

Tweede plaats

Lankor Hoveniers

Derde plaats

Vergane Glorie

Vierde plaats

Louis Verburg

De Foto’s:

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug Deel 492 – Eerste Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K."

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.