De Nationale Voetbaldag 2021 is één groot voetbalfeest bij S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 12 juni 2021, organiseerde de K.N.V.B. de zogenaamde Nationale Voetbaldag. Een dag op eigen sportpark voor alle leden, maar ook niet leden !! Het moest één groot voetbalfestijn worden en dat werd het dan ook. Mede door de prima (vooral ’s middags nog heel veel zon) weersomstandigheden. Om 09:30 uur startten we op sportpark ‘Het Springer’. En we waren overigens niet alleen in Nederland, want samen met 550 andere voetbalverenigingen werd dit initiatief groot gedragen in ons kikkerlandje.

De aftrap was voor S.K.N.W.K. JO7-1, JO9-1, JO11-1 en JO13-1. En er was zelfs een groepje spelertjes die nog jonger waren !! Om deze dag extra op te fleuren hadden we allerlei dingen gehuurd om het voetbalfeest nog groter te maken. Tussendoor was er uiteraard nog iets te drinken en als afsluiting was er een ijsje. Deze groep was opgedeeld in 8 kleinere groepjes en zodoende waren er dus 8 verschillende onderdelen (springkussen, boardingvoetbal, pannakooi, penalty schieten, gatendoel, flessenvoetbal, levendtafelvoetbal en een partijtje).

Rond 11:30 uur was het wisseling van de wacht. Onze jongste jeugdteams mochten naar huis en nu was het de tijd voor S.K.N.W.K. JO15-1 en JO17-1. Ook zij maakten gretig gebruik van alle toestellen die er stonden. Daarnaast werd er nog een potje voetvolleybal gespeeld en een kleine partij. Uiteraard was er ook voor hen iets te drinken en een ijsje.

En ’s middags was het de beurt aan de seniorenteams en S.K.N.W.K. JO19-1. Inmiddels was ons sportpark zonovergoten. Door de temperatuur werd tussendoor eventjes gekoeld met een ‘koude klets’. Ook deze teams hadden een topdag en belandden uiteindelijk om het buitenterras om nog wat na te genieten.

We kunnen dus wel stellen dat het een superdag is geworden. Een woord van dank aan alle vrijwilligers (barmensen, barcommissie, organisatie, leiders, fotograven en iedereen die we dan nog vergeten). We kunnen echt terug kijken op weer een mooie dag S.K.N.W.K. !!

Bekijk de foto’s van deze dag elders op de site in Het Fotoboek.