Tikkie Terug Deel 494 – S.K.N.W.K. 4 sluit seizoen 2015-2016 af met weekendje weg

Logo Tikkie Terug
Voor deze Tikkie Terug deel 494 gaan we 5 jaar terug in de tijd. S.K.N.W.K. 4 sloot het seizoen 2015-2016 af met een weekendje weg. Op de website stond het volgende:

De baggerschuit weer terug in Nieuwerkerk na zeer geslaagd weekendje weg

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, is weer thuis na een zeer gezellig weekendje weg. Ze verbleven sinds afgelopen vrijdag op De Hertenwei in Lage Mierde. Daar hadden ze het schip voor eventjes verlaten voor een familiehuis. Nadat eerst ‘kwartier was gemaakt’, werd de middag gevuld met een sapje en een potje tennis. ‘s Avonds werd de gesponsorde taart (gesponsord door Wim Voorbeijtel) met heus S.K.N.W.K.-logo opgepeuzeld. De avond werd voor de rest gevuld met spelletjes.

22

De volgende morgen eerst stevig ontbijten. Inmiddels waren ook de laatste verstekelingen aan boord en was het tijd voor ‘een middagje plezier bij Toon Vertier’. Eerst was er een puzzeltocht per familiefiets. Uiteraard met de nodige tussenstops om de inwendige mens te versterken. Daarna was het ook nog tijd voor een potje Adventure Golf.

24

Na deze geslaagde middag weer ‘huiswaarts’ om de barbecues aan te slingeren. Heerlijk eten (en uiteraard drinken). ‘s Avonds was het weer tijd voor de welbekende quiz, zoals altijd in elkaar gezet door Kapitein Gerwi. Weer genoeg hilariteit. Na deze quiz bleef het nog heel lang gezellig…..,dat was zelfs tot in Nieuwerkerk aan toe te merken 😉

29

Vanmorgen weer begonnen met een ontbijtje (dat voor de een dan net wat beter smaakte dan voor de ander). Daarna werd er nog wat gelezen, een spelletje gedaan of zelfs nog een potje getennist. Vanmiddag nogmaals barbecueën, omdat er behoorlijk wat vlees over was.

34

Van horen zeggen was het een onvergetelijk weekendje. De baggeraars kijken al weer uit naar het nieuwe seizoen. Ze danken iedereen voor de belangstelling en het medeleven.

41

De organisatie heeft al weer toegezegd de uitdaging voor volgend jaar voor een nieuw weekendje weg weer op te pakken. Hiermee is het zeer geslaagde weekendje voldaan, en moe,  afgesloten alsmede het seizoen 2015-2016. Op naar het nieuwe seizoen 2016-2017 !!

De Foto’s: