Tikkie Terug Deel 497 – Klusdag S.K.N.W.K. én aansluitend barbecue kantinecommissie (juni 2005)

Logo Tikkie Terug

In ons rijke foto-archief kwamen we foto’s tegen van 16 jaar geleden. Op zaterdag 25 juni 2005 werd er eerst een klusdag gehouden. Eind van de middag begon de barbecue van de kantinecommissie. Op de website stond het volgende:

Klusdag S.K.N.W.K. weer erg nuttig besteed

Gisteren, zaterdag 25 juni, was er bij S.K.N.W.K. weer een klusdag. Tijdens deze klusdag, die inmiddels ieder jaar wordt gehouden in de zomerstop, zijn weer heel veel klusjes verricht. Teveel om hier allemaal op te noemen. Een compliment aan de aanwezigen (ongeveer 15 vrijwilligers), die zich weer voor de club hebben ingezet. Helaas zijn het (ja we vallen in herhaling) wel altijd dezelfde mensen die komen. Met een club van ruim 200 leden is de opkomst met 15 man toch wel minimaal (lees: triest) te noemen.

Er moeten nog enkele dingen gedaan worden, dus misschien wordt er nog wel een beroep op je gedaan deze zomer. Hopelijk zijn er dan meer mensen die de hun beste beentje voor willen zetten.

Bekijk de foto’s van de klusdag in het fotoboek.

Gezellige barbecue van de kantine-commissie

De kantine-commissie heeft gisteren het seizoen 2004-2005 afgesloten middels een heuse barbecue. Deze barbecue, die bekostigd wordt met de fooienpot, werd evenals vorig jaar gehouden bij de familie Pollemans. Dank voor hen gastvrijheid. Ook dank aan de organisator van dit feestje, Jos van Spier. Het was een erg gezellige avond die tot in de vroege uurtjes duurde. Het eten en drinken was heerlijk.

Bekijk de foto’s van deze barbecue in het fotoboek.

De Foto’s:

Klusdag

Barbecue