Tikkie Terug Deel 498 – Korfbaltoernooitje S.K.N.W.K. (12 september 2007)

Logo Tikkie Terug
In het verleden hadden we bij S.K.N.W.K. niet alleen voetbal, maar bijvoorbeeld ook korfbal. Vandaar ook de ‘K’ in SportKombinatie NieuWerKerk. In ons inmiddels zeer rijke foto-archief kwamen we foto’s tegen van een korfbaltoernooitje op sportpark ‘Het Springer’ van woensdag 12 september 2007. In Tikkie Terug (deel 498) aandacht voor dit toernooitje.Op onze website stond onderstaande aankondiging:

Woensdag 12 september korfbaltoernooi SKNWK

Al sinds jaar en dag heeft S.K.N.W.K. naast een voetbaltak ook een korfbalafdeling. Deze spelen in wedstrijdverband alleen in de zaal (periode tussen november en maart). Vorig seizoen waren ze op zoek naar nieuwe leden en middels een onderling korfbaltoernooi op het trainingsveld van S.K.N.W.K. is toen geprobeerd de korfbal onder de aandacht te brengen. En niet geheel zonder succes. Daarnaast was het gewoon erg leuk en gezellig.

Na het succes van vorig jaar, wordt er daarom ook dit jaar weer een korfbaltoernooi georganiseerd bij S.K.N.W.K. Op woensdagavond 12 september vanaf 19:00 uur wordt er op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk een onderling korfbaltoernooi gehouden.

Net als vorig jaar zijn er 5 deelnemende teams. Dit zijn ‘Korfbal Nieuwerkerk’, ‘Team-voetbal’, ‘Team-tennis’, ‘Korfbal-Zierikzee’ en ‘Korfbal-Dreischor’.

Het is te hopen dat de weergoden de korfballers goed gezind zijn. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De Foto’s: