S.K.N.W.K. heeft in Vlotr nieuwe Hoofdsponsor

Met ingang van 1 januari 2022 hebben we een nieuwe Hoofdsponsor, Vlotr. Zij zijn een Visueel mediabureau gespecialiseerd in videoproducties. Vlotr bestaat uit een team van enthousiaste vakexperts en freelancers die elk een berg aan passie voor hun vakgebied hebben. Het team van Vlotr ontzorgt en creëert visuele content voor bedrijven en instanties op het gebied van promotie en realisatie. Voor elke opdrachtgever gaan we eerst in gesprek om de situatie in kaart te brengen.

Zij vervangen hiermee onze huidige Hoofdsponsor Sportworxs. Uiteraard willen we hen danken voor de jarenlange steun aan onze club. Zij waren sinds 1 januari 2016 onze Hoofdsponsor.

In overleg is besloten dat met ingang van het nieuwe seizoen de naam van de nieuwe Hoofdsponsor al op de kleding zal staan van onze eerste selectie. Zij zullen dan aantreden in nieuwe tenues met reclame van Vlotr. Vandaag ontving de eerste selectie ook al een nieuwe tas, polo en hoodie met de opdruk van Vlotr. In september zullen we uiteraard stil staan bij deze nieuwe kleding middels officiële foto’s en ondertekening van het sponsorcontract.

Vanaf deze plaats willen we Vlotr welkom heten als hoofdsponsor. We gaan er een mooie 3,5 jaar van maken, want het contract met deze nieuwe Hoofdsponsor loopt tot 1 januari 2025. Meer informatie over onze nieuwe hoofdsponsor kunt u vinden op https://www.vlotr.com/