Tikkie Terug deel 503 – S.K.N.W.K. A1 sluit voetbalseizoen af met weekendje Limburg (eind jaren ’90)

Logo Tikkie Terug

We zijn inmiddels al weer begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. Gisteren, zaterdag 31 juli 2021, is ook ons oudste jeugdteam, S.K.N.W.K. JO19-1 begonnen. In ons rijke foto-archief kwamen we nog een mooie foto tegen. Deze was niet van de start van het seizoen, maar nog van een afsluiting. In het verleden zijn onze toenmalige A-junioren als afsluiting van het seizoen een aantal seizoenen naar Limburg. Daar werd dan vesting genomen in een aantal stacaravavans op een camping.

Tijdens één van die weekendjes Limburg werd er een ook vriendschappelijke wedstrijd gespeeld. Tegenstanders waren de leeftijdsgenoten van Amstenrade. Hieronder een foto van S.K.N.W.K. A1 voor de kantine van v.v. Amstenrade.

Staand v.l.n.r. Jos Wesdorp (trainer/coach), Huib de Valk (leider), Jan Stins. Achterste rij zittend v.l.n.r. Emiel Pollemans, Léon Goedegebure, Robbert v/d Zande. Middelste rij v.l.n.r. Paul Deurloo, Jeroen Ruitenbeek, Erik v/d Berg, Wouter de Jonge, Jeffrey Loos, Marcel Snijders. Voorste rij zittend v.l.n.r. Hans Matthijsse, Maurice Pollemans, Sytze Stins, Hylke Kloosterziel, Léon de Bruine (ze zijn hier overigens gehuld in ons toenmalig reservetenue van hoofdsponsor Meubelrama).