Tikkie Terug Deel 512 – Tonny v/d Berge (48) maakt debuut in S.K.N.W.K. 1 (18 augustus 2012)

Logo Tikkie Terug
Het is deze periode een heus debutantenbal bij S.K.N.W.K. 1. Dit zijn allemaal spelers uit de JO19-1. Echter in het verleden hadden we zelfs een speler van 48 jaar die nog zijn debuut maakte in S.K.N.W.K. 1, namelijk Toon v/d Berge. In deze Tikkie Terug (deel 512) een terugblik. Op de website stond het volgende:

Tonny v/d Berge (48) maakt debuut in S.K.N.W.K. 1

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 een bekerwedstrijd in ‘s Heerenhoek tegen Patrijzen 1. Omdat veel S.K.N.W.K.-ers dit weekend een bezoek brengen aan diverse festivals (Decibel en Lowlands) was het voor de trainer/ coach Thomas de Ridder puzzelen.

Zo kwam Thomas uit bij o.a. 2e elftalspeler Tonny v/d Berge. Inmiddels 48 jaar !! Hij maakte hiermee zijn debuut in het eerste elftal (van S.K.N.W.K. dan uiteraard, want hij speelde in het verleden heel wat wedstrijden in het eerste van Bruse Boys).

Met zijn geslepen linker poot is hij nog steeds heel moeilijk van de bal te krijgen. Helaas kon ook ‘Toon’ niet voorkomen dat S.K.N.W.K. 1 (met ook zijn zoon Remco v/d Berge binnen de lijnen) uiteindelijk met 5-1 verloor.

Overigens werd het doelpunt van S.K.N.W.K. gescoord door Wilco de Valk. Hij kopte een corner van Tonny v/d Berge snoeihard tegen de touwen.

Nog wat foto’s: