Tikkie Terug Deel 513 – Vrijwilligersavond S.K.N.W.K. (vrijdag 29 augustus 2014)

Logo Tikkie Terug

Elk jaar worden al onze vrijwilligers in het zonnetje gezet, omdat we erg blij met hen zijn en we uiteraard ook niet zonder hen kunnen. Zij zijn immers ‘het cement’ van onze club. We doen dit normaal gesproken met een vrijwilligersavond. De laatste twee keer hebben we dit in onze eigen kantine gedaan (met o.a. een Pubquiz), maar dit is ook wel eens op locatie. Zo ook op vrijdag 29 augustus 2014. In deze Tikkie Terug deel 513 een terugblik op die vrijwilligersavond. Op de website stond het volgende:

Vrijwilligersavond zeer druk bezocht en erg gezellig

Vanavond, vrijdag 29 augustus 2014, werd bij S.K.N.W.K. weer de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. Dé manier om al onze vrijwilligers die afgelopen seizoen er mede voor hebben gezorgd dat het zo’n mooi seizoen werd. Deze keer was er een leuke activiteit gevonden. Vanaf 17:30 uur verzamelden de 60 personen die zich voor dit uitje hadden aangemeld op de ‘Zierikzee 6’, de mosselkotter van Evert v/d Zande. Hierop kon gezellig iets worden gedronken en er waren overheerlijke mosselen en salades, stokbrood e.v.a.

P1360154

Ook werd met de boot nog zo’n uur gevaren over de Oosterschelde. Bij terugkomst in de haven werden de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt, bedankt namens S.K.N.W.K. Ook was er daarna nog voldoende tijd om nog wat te eten en te drinken. Al met al een zeer geslaagde avond die door alle aanwezigen zeer werd gewaardeerd.

P1360209

Bekijk meer foto’s van deze vrijwilligersavond elders op de site in Het Fotoboek.

Nog meer foto’s: