Verplicht S.K.N.W.K.-kousen dragen tijdens de wedstrijden

Het viel de afgelopen oefenwedstrijden op dat diverse spelers geen S.K.N.W.K.-kousen dragen tijdens de wedstrijden. Naast het feit dat dit verplicht is (uniformiteit), is het ook een heel slordig zicht. We spelen in blauw/zwarte shirts, zwarte broeken en blauw/zwarte kousen (zie foto). Als een scheidsrechter ‘kwaad’ wil tijdens een competitie- of bekerwedstrijd, kan hij een speler zelfs verbieden om te spelen, omdat hij niet over de juiste kleding beschikt !!

Hierbij dus een dringend verzoek aan alle spelers om te zorgen voor uniformiteit en dus voor de juiste kousen. Shirtjes en broekjes worden geleverd door de club (via sponsoren) dus het moet dus een kleine moeite zijn om zelf voor de juiste kousen te zorgen !! 

De kousen zijn aan te schaffen via de webshop https://www.unitosports.nl/clubshop/sknwk/webwinkel. Eventueel kunnen ze volgende week zaterdag, 4 september 2021, op ons sportpark worden aangeschaft. Dan staat namelijk onze kledingsponsor UnitoSports met kleding op het sportpark tijdens de Jeugdstartdag. De kosten hiervoor bedragen € 10,- per paar.