S.K.N.W.K. 1 herstelt de schade in de 2e helft, eerste winstpartij is een feit

Nadat afgelopen zaterdag goed werd gevoetbald, maar toch werd verloren (3-1 van Zinkwegse Boys) was het vanavond de omgekeerde wereld. Nu was het voetbal allemaal veel minder, maar uiteindelijk werd er wel met 4-7 gewonnen. De opgelopen schade in Middelharnis tegen Flakkee 1 met de rust, 3-1 achterstand, werd in de 2e helft ruimschoots gecorrigeerd. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 4-7 overwinning voor de blauw/zwarten.

Vooral in de 1e helft was S.K.N.W.K. 1 geen schim van afgelopen zaterdag. Er werd niet goed druk gezet op de tegenstander en ook de doelpunten werden wel heel makkelijk weggegeven. Toen na 20 minuten er een 2-0 tussenstand was, was een goede aanval over de linkerkant de aanleiding tot de aansluitingstreffer. De voorzet van JO19-1 speler Ruben van Dijke werd door een speler van de thuisploeg in eigen doel gewerkt. Echter was de vreugde van zeer korte duur, want binnen enkele minuten was de marge weer twee, omdat we wel heel simpel balverlies leden en de tussenstand 3-1 werd. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft een ander S.K.N.W.K. Nu werd er wel veel meer (goed) druk gezet op de tegenstander. Ze kwamen er niet meer uit. Na een prima aanval kwam de bal voor de voeten van Tim v/d Cingel. Met een prima schuiver in de lange hoek bracht hij S.K.N.W.K. 1 terug in de wedstrijd, 3-2. Dit was na 15 minunten in de 2e helft.

Het laatste half uur was het S.K.N.W.K. dat het doel van de tegenstander onder vuur nam (al dan niet in het zadel geholpen door hen zelf). Nadat Jarno van Nieuwenhuize de keeper in de korte hoek verschalkte en beide teams op gelijk hoogte bracht kreeg Jarno ook een kadootje voor de 3-4. De doelman van Flakkee schoof de bal zo in zijn voeten en hij scoorde beheerst. En Jarno zorgt ook voor de 3-5. Zijn schot vanaf zo’n acht meter van het doel verdwijnt via een been van de tegenstander in het doel, 3-5.

Inmiddels wordt er nog wat teruggewisseld. Zo komt David v/d Broek nog even terug in het veld voor het laatste deel van de wedstrijd. Hij onderschept een pass van Flakkee prima en omspeelt de ‘goallie’ en scoort. Het slotakkoord namens S.K.N.W.K. is voor Dominique Prins die met een afstandsschot zorgt voor de 7e treffer namens de blauw/zwarten waarbij in het laatste half uur S.K.N.W.K. JO19-1 spits Bela de Bloeme zijn debuut maakt bij S.K.N.W.K. 1.

In de allerlaatste minuten mag de thuisploeg nog de 4-7 scoren. S.K.N.W.K. 1 krijgt via Thomas Folmer nog een prima kans op 4-8, maar eerst wordt zijn schot geblokt en de rebound wordt door een speler van de thuisploeg met zijn handen uit het doel gehouden echter ziet de verder prima leidende scheids er geen opzet in en geeft dus geen strafschop. Zodoende een prima resultaat, maar de uitvoering was verre van top. A.s. zaterdag andere koek als voor de beker naar Halsteren wordt gegaan voor een bekerduel tegen Halsteren Zat 1. Aftrap is 15:00 uur.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 herstelt de schade in de 2e helft, eerste winstpartij is een feit"

1. Kees Stoutjesdijk | 01-09-2021 at 14:55 |

Mannen proficiat en zo moet het.Ze moesten van verre komen,maar met die inzet kunnen er meer overwinningen volgen. Het duurt nog heel lang maar volgend jaar kan er op het kunstgrasveld met verlichting thuis worden gespeeld.Althans dat hopen we.Zaterdag voor de beker naar Halsteren.Ik hoop dat ze dan deze laatste oefenwedstrijd een vervolg kunnen geven.Mannen succes.