S.K.N.W.K.-jeugd is het nieuwe voetbalseizoen traditioneel gestart met de Jeugdstartdag

Gisteren, zaterdag 4 september 2021, is voor alle S.K.N.W.K.-jeugd het nieuwe voetbalseizoen ook weer begonnen. We doen dit inmiddels al jaren traditioneel met de zogenaamde Jeugdstartdag. Ook nu kunnen we wel weer spreken van een groot succes. ’s Ochtends vanaf 09:15 uur verzamelden alle SK.N.W.K. jeugdteams zich op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. We hadden wel wat opstartprobleempjes, maar toen ook die waren verholpen (met dank aan enkele vrijwilligers) kon het programma dan toch worden gestart.

Per team werden alle onderdelen afgewerkt. Zo kon je eventueel kennismaken met nieuwe teamgenootjes en/of nieuwe trainer(s). Uiteraard werd er gewoon getraind en werden er partijtjes gespeeld. Daarnaast was er een voetbalboarding, een hindernisbaan en het gatendoel. Tussendoor was er tijd voor iets te drinken. Rond de middag was er voor alle aanwezigen een heerlijk broodje met nog iets te drinken. Ook was er voor alle aanwezigen een ijsje van IJsstation Nieuwerkerk. Een ieder liet zich dit zeker smaken.

Kledingleverancier Unito Sports was ook aanwezig op ‘Het Springer’ zodat er ook nog de mogelijkheid was om nieuwe kleding aan te schaffen (tegen gereduceerd tarief). Uiteindelijk werd omstreeks 13:00 uur het sein ‘brandmeester’ gegeven en was de Jeugdstartdag ten einde. We kunnen terug kijken op een geweldige ochtend. Dank aan de organisatie, trainers en de overige vrijwilligers. De ‘kids’ hebben allemaal echt genoten !!

Deze week gaan de jeugdteams beginnen met trainen (behoudens JO19-1 en JO11-1, want die waren al begonnen), want a.s. zaterdag, 11 september 2021, wachten de eerste beker- en competitiewedstrijden. We wensen iedereen alvast heel veel voetbalplezier en een succesvol seizoen toe !!

Bekijk meer foto’s van de jeugdstartdag elders op de site (met ook dank aan Saskia Folmer voor de prachtige foto’s).