S.K.N.W.K. 2 nu in de wachtkamer na winstpartij in eerste bekerwedstrijd

S.K.N.W.K. 2 begon gisteren aan het bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen Kogelvangers 2. Eerst werd het tweede in het nieuw gehuld door sponsor V&V Bouw en moesten ze uiteraard op de foto. Hierna speelden ze dus tegen de groen/witten uit Kogelvangers. Een ploeg die net als ‘wij’ ook in de 4e klasse acteert tijdens de competitie.

Er ontspon zich een leuke wedstrijd. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd en het was een zeer sportieve wedstrijd die onder de bezielende leiding stond van scheidsrechter Robin Kosten. Het hoogtepunt van de eerste helft kwam van de voeten van Robbert Uijl. Van net buiten de 16 ramde hij de bal schitterend in de kruising. Dit was de 1-0 en hiermee gingen beide teams rusten.

In de tweede helft was S.K.N.W.K. vooral effectiever. Nadat ze eerst op 2-0 waren gekomen, mocht Kogelvangers wat terug doen, 2-1. Hierna gingen de blauw/zwarten door met scoren en liepen ze uit naar 5-1. De laatste treffer was van Danny Folmer, die na zijn doelpunt rechtstreeks naar zijn vriendin liep (er gaan geruchten dat hij zelfs een huwelijksaanzoek heeft gedaan). Dit alles onder luid gejuich van de supportersschare van Danny 😉

Zodoende wonnen de blauw/zwarten het eerste bekerduel. Omdat de poule van het 2e uit drie ploegen bestaat, gaan ze nu in de wachtkamer. A.s. zaterdag speelt Kogelvangers 2 thuis tegen Steenbergen 3. De week erop zal de ontknoping dan volgen in de poule als S.K.N.W.K. 2 in Steenbergen op bezoek gaat. Wordt vervolgd.

Bekijk meer foto’s van deze bekerwedstrijd elders op de site in de verschillende fotoboeken.