Doe mee als vrijwilliger bij SKNWK!

Beste leden,

Met ingang van dit seizoen zijn we gestart met een aangepast vrijwilligersbeleid om het vrijwilligerswerk binnen de club zo eerlijk mogelijk te verdelen en zoveel mogelijk van onze leden actief bij de vereniging te betrekken.

In de afgelopen periode hebben we alle leden die nog geen vaste vrijwilligerstaken hebben benaderd met de vraag waar ze interesse in hebben. In die gesprekken hebben we ook wat terechte vragen en opmerkingen gekregen over de opzet van het puntensysteem.

In overleg met het dagelijks bestuur hebben we daarom besloten om het puntensysteem te vereenvoudigen. Elke losse taak levert je 5 punten op. Dat betekent dus dat je na 5 activiteiten aan de norm voor vrijstelling van de financiële compensatie voldoet. Hiermee hopen we het duidelijker en eerlijker te maken en zo is de benodigde inzet voor iedereen te overzien.

Iedereen die een vaste taak in een bestuur of commissie heeft haalt daarmee de benodigde punten en voor bijzondere activiteiten wordt het aantal punten afgestemd tussen de vrijwilliger en de vrijwilligerscommissie.

Inmiddels hebben we van behoorlijk wat leden gehoord welke taken ze willen oppakken, of dat ze liever een financiële compensatie betalen, maar er ontbreken ook nog de nodige reacties. Als je nog niet hebt gereageerd willen we je vragen dat uiterlijk zaterdag 18 september te doen zodat de vrijwilligerscoördinator de taken kan verdelen. Je kan reageren door het invullen van dit formulier of een mail te sturen naar vrijwilliger@sknwk.nl.

Spelers van de JO17, JO19 en senioren zullen ook, net als voorgaande jaren, door hun leider benaderd worden om mee te draaien in het rooster van het fluiten van jeugdwedstrijden en  in het geval van de senioren ook bardiensten.

Zeker de wat oudere jeugdspelers kunnen natuurlijk ook zelf (een deel van) hun punten behalen, dat hoeft niet altijd door de ouders/verzorgers gedaan te worden.

Heb je hier nog vragen over dan horen we dat natuurlijk graag. Stuur dan een mail naar vrijwilliger@sknwk.nl.

Samen houden we SKNWK sterk en succesvol!

Sportieve groet van de vrijwilligerscommissie en bestuur SKNWK

Geef als eerste een reactie op "Doe mee als vrijwilliger bij SKNWK!"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.