David v/d Broek scoorde inmiddels al weer 3x namens S.K.N.W.K. 1

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 2 oktober 2021, speelden alle drie onze seniorenteams hun derde competitiewedstrijden. Het was voor alle drie de teams ook een thuiswedstrijd. Helaas waren de resultaten niet op wat we hadden gehoopt. S.K.N.W.K. 2 wist wel te winnen, maar zowel S.K.N.W.K. 1 als 3 gingen de bietenbrug op.

Na de eclatante 0-5 overwinning vorige week op FC De Westhoek ’20 1 nu opnieuw een topper voor de S.K.N.W.K. 1. Tot aan de rust konden ze gelijke tred houden met Kruiningen 1, 2-2. Echter in de 2e helft wisten ‘wij’ niet meer te scoren en Kruiningen nog 2x in de slotfase. Eindstand 2-4. Beide Nieuwerkerkse treffers kwamen van de voet van David v/d Broek. Overgekomen vanuit de JO19-1 lijkt hij zijn plaatje al echt te hebben gevonden. Een ook het doel weet hij te vinden, want met de twee doelpunten van gisteren heeft hij nu een totaal van drie en loopt hij dus keurig ‘1 op 1’ bij het 1e in de competitie (en dat met het feit dat hij de 1e competitiewedstrijd zelfs afwezig was).

David v/d Broek

S.K.N.W.K. 2 wist ook de 3e competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Zodoende nog steeds de volle pot voor hen. Nu werd het 4-2 tegen Wolfaartsdijk 2. Dion de Jonge scoorde er twee. Zijn eerste treffers dit seizoen. Dat geldt ook voor Danny Folmer, die zijn eerste doelpunt wist aan te tekenen. Het 4e doelpunt was een eigen doelpunt van een speler van Wolfaartsdijk. Het eerste ‘Ed-tje’ van dit seizoen bij de seniorenteams van S.K.N.W.K.

Voor het 3e lijkt het een lastig seizoen te worden. Ook nu, net als vorige week overigens, een 1-5 nederlaag. Deze keer tegen Duiveland 3. De eretreffer was van Jelle Kastelein die na de wedstrijd bij het 2e nog aan wilde sluiten bij het 3e. Ook vorige week wist Jelle te scoren (bij het 2e) en zodoende heeft hij ook al 2x doel getroffen dit seizoen.

Volgende week zaterdag, 16 oktober 2021, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dan spelen ze alle drie een uitwedstrijd.

De topscorerlijst ziet er na de 3e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/

1 reactie op "David v/d Broek scoorde inmiddels al weer 3x namens S.K.N.W.K. 1"

  1. Kees Stoutjesdijkco | 10-10-2021 (6 dagen geleden) at 11:35 |

    Die David van den Broek scoorde 2 maal op 9 oktober.Hij bracht de stand gelijk 1-1 en maakte ook de tweede 2-1.Daarna maakte Kruiningen gelijk 2-2.En die gelijkmaker ontstond door dat de keeper van SKNWK finaal mis trapte.Als de keeper languit gevallen had was er niks aan de hand geweest.1 wedstrijd verloren van de 3.Volgende week tegen Rillandia.Die moeten ze zeker winnen om in het eerste rijtje te blijven.Ik wens jullie veel succes met die uitwedstrijd.

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.