Ook op de dag van de derby’s staat koploper Kruiningen als een huis

Bron: www.pzc.nl

VIERDE KLASSE BVLISSINGEN – Het was zaterdag de dag van de derby’s in de vierde klasse B. Maar liefst vier stonden er op het programma. Koploper Kruiningen maakte geen fout en won met 8-0 van Hansweertse Boys. Rillandia versloeg Waarde met 1-0, FC de Westhoek’20 was Brouwershaven de baas en Smerdiek was met 3-0 te sterk voor SPS.

Robin Hamelink  Bron: PZC

Voor het puntloze Stavenisse stond geen streekduel op het programma, maar de ploeg bleef wel op nul punten staan in de stand, want het verloor met 4-0 van WIK’57. Colijnsplaatse Boys ging thuis met 1-3 onderuit tegen SKNWK.

Colijnsplaatse Boys-SKNWK 1-3: Voetballend was SKNWK beter, maar doordat Colijnsplaatse Boys een flinke dosis werklust op de mat legde hadden de bezoekers moeite. Voor de pauze opende Koen van Os randje buitenspel de score voor de thuisploeg. Colijnsplaatse Boys moest op slag van rust met tien man verder nadat Daan Wattel zijn tweede gele kaart had gekregen. Remco van de Berge maakte gelijk en SKNWK speelde het slim uit. ‘Colijn’ kreeg nog kansen via Van Os en Steffan de Looff, maar Jarno van Nieuwenhuize trof aan de andere kant doel. Invaller Machiel Schot maakte aan alle onzekerheid een einde door nog voor 1-3 te zorgen.

Lees hier verder https://www.pzc.nl/amateurvoetbal/ook-op-de-dag-van-de-derbys-staat-koploper-kruiningen-als-een-huis~abd8b551/