Tikkie Terug Deel 522 – Nieuw tenue voor S.K.N.W.K. F3 (10 jaar geleden)

Logo Tikkie Terug

In ons rijke foto-archief kwamen we weer wat leuke foto’s tegen. Tien jaar geleden stond namelijk op de website dat S.K.N.W.K. F3 in het nieuw was gestoken door shirtsponsor Zeeuwland. Hieronder de geweldige teamfoto:

Ook had trainer/coach Mark van Dijke een wedstrijdverslagje geschreven van de gespeelde wedstrijd:

S.K.N.W.K. F3 – MZC’11 F6(C) 3-8

In nieuwe shirts gehuld van de sponsor zeeuwland speelde F3 vandaag zonder de beide afzwemmers Lars van Klinken en Niels den Haan.Met Finn op goal werd het gemis van de 2 al snel duidelijk. De oudste twee hebben veel kracht en loopvermogen en dat is wat we misten. De tegenstander had ook een goede opstelling. Lucas speelde de 1e helft achterin maar dat was echt nieuwe voor hem. De tegenstander was feller en we stonden zo 0-2 achter. Gelukkig was Abdulai in goede doen en scoorde 1-2. Daarna kregen we nog een paar kansjes die net naast gingen. MZC’11 ging volle bak naar voren en helaas was elk schot op goal raak. Bij rust stond het 2-5. Jesse schoot nog een keer prima raak. Na de rust kwamen we binnen een paar seconden gelijk op 2-6 achter. Gelukkig verzachte Jesse nog de pijn met een prachtige dribbel waarbij hij ook de keeper uitspeelde. 3-6. De kracht vloeide langzaam uit de benen bij Wesley, Abdulai en Jesse, die samen toch het meeste werk deden. Met Lars en Niels erbij was dit een spannende wedstrijd geweest die wij misschien wel hadden kunnen winnen. Gelukkig deed Thomas wat meer mee in de 2e helft achterin samen met Niels van der Zwet. Finn lijkt ook wel graag achterin te spelen. Femke moet haar plaats nog vinden op het veld. Volgende week hopelijk met een compleet team naar dreister!

geschreven door: mark van dijke