Eerste overwinning voor S.K.N.W.K. JO16-1

Wat een ontlading was dit gisteren bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter. Immers S.K.N.W.K. JO16-1 haalde hierdoor haar eerste overwinning binnen. Na de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht, want de blauw/zwarten gingen met maar liefst een 6-0 voorsprong eventjes naar de kleedkamer. Echter in de 2e helft was het een hele andere wedstrijd. Nu was het tegenstander Goes JO16-1 dat gevaarlijk(er) was én dus kansen kreeg. En uit de vele kansen ook scoorde. Gelukkig voor alles wat S.K.N.W.K. JO16-1 was, stokte de teller bij de gasten bij vijf treffers en zodoende was de eerste overwinning voor S.K.N.W.K. JO16-1 een feit !!

Spelers schreeuwden van geluk en een enkeling viel languit op het veld van vermoeidheid en zelfs kramp. Dan kun je niet zeggen dat je niet alles gegeven hebt. Nog een complimentje aan Mats en Daan van JO13-1 die gisteren meespeelden bij JO16-1 en net als alle andere spelers (en speelster) hun stinkende best deden en heel hard hebben gewerkt. En je ziet waar dat toe kan leiden, namelijk winst !!

Bekijk elders op de site Het Fotoboek van deze wedstrijd.

De blauw/zwarten verlaten de laatste plaats op de ranglijst, want na gisteren is de stand als volgt: