Spits Jarno van Nieuwenhuize maakt er 3 en staat inmiddels al op 13 treffers

Logo topscorer

Na een weekje rust en oefenwedstrijden speelden alle drie onze seniorenteams gisteren, zaterdag 20 november 2021, weer een competitiewedstrijd. Voor alle drie de blauw/zwarten betekende dit wel een uitduel. Het 1e moest naar Hansweertse Boys, S.K.N.W.K. 2 trof in Burgh-Haamstede FC De Westhoek ’20/Z.S.C. ’62 3 en ook voor het 3e een derby, want zij troffen in Kerkwerkve W.I.K. ’57 3.

Jarno van Nieuwenhuize (hier in actie in de thuiswedstrijd tegen W.I.K. ’57 1) scoorde dit seizoen al 13 competitiedoelpunten namens S.K.N.W.K. 1

Ons eerste elftal kende een eenvoudige middag. Ze wonnen uiteindelijk zeer overtuigend met 0-5. Spits Jarno van Nieuwenhuize scoorde er maar weer eens drie !! Na zijn terugkomst op Het Springer dit seizoen lijkt hij het scoren echt niet verleerd te zijn, want na 7 competitieduels staat zijn productie al op 13 doelpunten. Bijna een gemiddelde van 2 doelpunten per wedstrijd !! De andere twee doelpunten namens S.K.N.W.K. 1 kwamen van de voet van Remco v/d Berge en Dominique Prins. Voor Remco zijn 4e competitiedoelpunt en voor ‘Do’ zijn eerste van dit seizoen.

S.K.N.W.K. 2 had iets recht te zetten. Immers zij verloren twee weken geleden geheel onnodig van hekkensluiter Colijnsplaatse Boys 2 met 2-0. Door deze overwinning gaf ‘Colijn’ de rode lantaarn over aan FC De Westhoek ’20/Z.S.C. ’62 3. En dat was juist gisteren de tegenstander van het 2e. Het zal toch niet zo zijn dat we twee wedstrijden op een rij de nummer laatst in het zadel helpen. Gelukkig kwam rond 14:30 uur het ‘verlossende’ nieuws (de wedstrijd begon al om 12:00 uur) dat S.K.N.W.K. 2 had gewonnen met 2-1 en dus de misstap van twee weken geleden weer een beetje had weggepoetst. De Nieuwerkerkse treffer kwamen van Koen Kraaijenbrink (zijn 2e van dit seizoen) en Colin Duinhouwer die zijn eerste scoorde van dit seizoen.

Bas van Dijke (hier in actie in de thuiswedstrijd tegen Duiveland 3) werd node gemist bij het 3e. Hij moest noodgedwongen buiten de lijnen blijven, omdat hij de hele week ziek was.

S.K.N.W.K. 3 moest opnieuw het onderspit delven. Vooral het gemis van topscorer Bas van Dijke (hij maakte er al 4 namens S.K.N.W.K. 3) brak het 3e op. Want na zo’n 25 minuten spelen was de stand 2-0 in het voordeel van de groen/witten. Hierna ging het steeds meer gelijk op, maar S.K.N.W.K. scoorde niet. En dat had zeker ook te maken met het gemis van stootkracht in de voorste linie.

A.s. zaterdag, 27 november 2021, worden er opnieuw weer complete speelrondes afgewerkt. In dit geval zijn dit voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 3 alle drie thuiswedstrijden !!

De topscorerlijst ziet er na de 7e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/

Geef als eerste een reactie op "Spits Jarno van Nieuwenhuize maakt er 3 en staat inmiddels al op 13 treffers"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.