Aantal vrijwilligers zijn gestart met het opzetten van een scheidsrechterscommissie bij S.K.N.W.K.

qrf

Achter de schermen zijn een aantal vrijwilligers druk bezig met het opzetten van een scheidsrechtercommissie binnen onze club. Deze scheidsrechterscommissie is opgezet op initiatief van Peter van der Cingel. De voornaamste reden is het blijvende tekort aan gemotiveerde en enthousiaste scheidsrechters. Met de scheidsrechterscommissie willen we zorgen voor een structurele invulling van de scheidsrechters voor alle teams; pupillen, junioren en senioren.

De commissie bestaat uit de volgende personen:

Peter van der Cingel Contactpersoon van en naar bestuur
Bert van Tilburg Contactpersoon van naar andere verenigingen
Gerrit van Loon Contactpersoon van en naar jeugdbestuur
Richard de Moedt Planning en indeling
Jelle Verhoek Planning en indeling
Walter van Kan Algehele organisatie en sturing

De insteek is dat de commissie eind seizoen 2022 – 2023 een volledig draaiende operationele commissie heeft waarbij alle thuiswedstrijden voorzien zijn van een spelbegeleider of scheidsrechter. Het door ontwikkelen van de scheidsrechters en op peil houden van de competenties zijn hierin noodzakelijk voor het waarborgen van voldoende scheidsrechters in de toekomst. In lijn met dit streven willen we in februari starten met de K.N.V.B. opleiding tot verenigingsscheidsrechter. De wens is uitgesproken dat ook de andere verenigingen op Schouwen-Duiveland zich hierbij aansluiten.

Als eerste stap in dit proces willen we een inspiratieavond – spelregelavond houden voor enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Dit betreft zowel junioren als spelbegeleider voor de pupillen als senioren als scheidsrechter voor de junioren en senioren. We hebben een ervaren en enthousiaste K.N.V.B. scheidrechter gevraagd als spreker.

Datum voor de avond is: vrijdagavond 10 december a.s.

Aanvang 18:30 uur (i.v.m. huidige Covid-19 maatregelen).

Enthousiaste en gemotiveerde kandidaten kunnen zich aanmelden voor deze avond bij Richard de Moedt richardenanneloes@hotmail.com of 0648003322.

 

Namens scheidsrechterscommissie

Walter van Kan

Geef als eerste een reactie op "Aantal vrijwilligers zijn gestart met het opzetten van een scheidsrechterscommissie bij S.K.N.W.K."

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.