S.K.N.W.K. 2 wint van koploper Kloetinge 6 en staat keurig op een 2e plaats

S.K.N.W.K. 2 kon na de herkeuring van de velden gisteren ‘gewoon’ de thuiswedstrijd spelen tegen Kloetinge 6. De koploper op bezoek in Nieuwerkerk. En het heeft de blauw/zwarten geen windeieren gelegd, want uiteindelijk wisten ze de wedstrijd te winnen met 4-2 !! De gasten kwamen op 0-1, maar nog voor rust was de stand omgedraaid naar een 3-1 voorsprong. Wilco de Valk zorgde er met een loepzuivere hattrick voor dat S.K.N.W.K. 2 met een marge van twee om de thee kon.

In de tweede helft scoorde Dion de Jonge nog de 4-1. Hij schoot een vrije trap vanaf de zijkant van de 16 meter in één keer binnen. Kloetinge 6 kwam nog tot 4-2, maar gelukkig wisten ze daarna een aantal kansen die ze nog kregen niet meer te benutten. Hierdoor bleven de drie punten overigens terecht op ‘Het Springer’.

Door deze overwinning staat S.K.N.W.K. 2 keurig op de 2e plaats in de reserve 4e klas. Slechts één punt achter Kloetinge 6 dat dus ondanks de nederlaag van gisteren wel gewoon koploper blijft. Overigens kan Wolfaartsdijk 2 nog op gelijke hoogte komen met S.K.N.W.K., want met 12 uit 6 hebben ze evenveel verliespunten. En M.Z.C. ’11 3 heeft na 4 wedstrijden 7 punten. Als zij de drie wedstrijden die ze achterlopen op S.K.N.W.K. weten te winnen, komen ze zelfs op gelijke hoogte met Kloetinge 6.